2777
2789
عنوان

برو بابا

76 بازدید | 5 پست

نی نی یار ترسو 

فرزند آوری نکنیم به سرپرستی بگیریم . نی نی سایت محترم این پنجمین اکانت منه دیگه اکانت ندارم لطفاً بی دلیل تعلیق یا معلق نکنید ماهم تو این مملکت زندگی میکنیم حق اعتراض داریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیچ به سرپرستی بگیرن بچه هایی که از خون یه سری ادم بیعرضه هستن؟ کسایی که از ز.نا هستن؟ نسل ادم درست ادامه پیدا نکنه نسل یسری بی مسیولیت ادامه پیدا کنه؟ 

فک میکنی الان زمانیه که یه بچه با مرگو پدرو مادرش به بهزیستی برسه؟

عزیزم اینجا تاپیک زدن نهایت ضعفتو نشون میده اینجا چیکار میتونن برات بکنن بریزین بیرون

وعده ما فردا راهپیمایی ۲۲ بهمن 😁😁

با مشت های گره کرده همگی باهم مرگ بر آمریکا مرگ ب اسرائیل

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کیچ به سرپرستی بگیرن بچه هایی که از خون یه سری ادم بیعرضه هستن؟ کسایی که از ز.نا هستن؟ نسل ادم درست ...

نه برید بچه بیارید بدبختشون کنید

حداقل واسه سرپرستی شرایط درست درمون داره 

فرزند آوری نکنیم به سرپرستی بگیریم . نی نی سایت محترم این پنجمین اکانت منه دیگه اکانت ندارم لطفاً بی دلیل تعلیق یا معلق نکنید ماهم تو این مملکت زندگی میکنیم حق اعتراض داریم

عزیزم اینجا تاپیک زدن نهایت ضعفتو نشون میده اینجا چیکار میتونن برات بکنن بریزین بیرون

عزیزم شرمنده من هرچی پیام می‌نویسم نمیاد

اینم نمی‌دونم بیاد یا نه