amalmahal مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1882 عنوان پریودم رژیم دارم😭 59 بازدید | 6 پست واییییی ب زور خودمو کنترل کردم شکر و قند مصنوعی نخورم مثل چی دلم شیرینی و غذا میخواد اصلا حالیم نیس همینجوری میخورم😭😭نمیتونم خودمو کنترل کنم تورو خدا ی راهکار بدید رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹 1403/11/21 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حالman عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 منم رژیم اصلا حال ورزش ندارم گشنمم نیست فقط بی حالم اصلا انرژی ندارم کلافم
amalmahal مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1882 منم رژیم اصلا حال ورزش ندارم گشنمم نیست فقط بی حالم اصلا انرژی ندارم کلافم خب سخت گرفتی ی خرمایی چیزی بخور من سخت نگرفتم اصلا ولی نمیتونم پرخوری گرفتم رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹
حالman عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 خب سخت گرفتی ی خرمایی چیزی بخور من سخت نگرفتم اصلا ولی نمیتونم پرخوری گرفتم سخت نگرفتم خواهر حالت تهوع دارم نمی دونم چرا ،۶قاشق برنج با یک قاشق نوتلا خوردم اصلا نمی تونم در برابر کاکا ئو دوام بیارم یک ماه رژیمم خسته شدم
amalmahal مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1882 سخت نگرفتم خواهر حالت تهوع دارم نمی دونم چرا ،۶قاشق برنج با یک قاشق نوتلا خوردم اصلا نمی تونم در برا ... خب اشتباهه دیگه منم قبلا اینجوری میکردم من کامل قند مصنوعی و حذف کردم جایگزین قند طبیعی کردمنون پروتئینی میخورم با کره بادوم زمینی وقتاییم دلم نوتلا و کاکائو میخواد با پودر کاکائو و کره بادوم نوتلا درست میکنم شیرین کننده هم استویا بخر رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹
حالman عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 خب اشتباهه دیگه منم قبلا اینجوری میکردم من کامل قند مصنوعی و حذف کردم جایگزین قند طبیعی کردمنون پروت ... اخ که چاقی هم درد بی درمونه الهی لاغر بشم دیگه چاق نشم حتی اگه ارزوشو بکنم
amalmahal مدیر استارتر عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1882 اخ که چاقی هم درد بی درمونه الهی لاغر بشم دیگه چاق نشم حتی اگه ارزوشو بکنم اره والا رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن❤️🩹