2777
2789
عنوان

گوجه

516 بازدید | 7 پست

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸

❌گوجه فرنگی، کاربردی ترین سم غذاها❌

✅قسمت 1️⃣

✴️امروزه بین اساتید طب سنتی و پزشکان طب غربی بر سر مفید یا مضر بودن «گوجه فرنگی» جنجالی برپاست؛ گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام «توماتین» است که نوعی «گلیوآلکالوئید» سمی است.

🦠«آلکالوئیدها» ترکیبات پیچیده نیتروژن‌دار هستند که معمولاً اثرات قوی فیزیولوژیک بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه، غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی‌دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی‌شوند.

🍅گوجه فرنگی علاوه بر آلکالوئید دارای «اسید سیتریک» نیز هست که آن هم می‌تواند روی متابولیسم سلولی اثر منفی داشته باشد که طبیعتاً می‌تواند عملکرد سلولی را در سوخت‌و‌ ساز و تولید انرژی، دچار مشکل کند.

🌐@DaftareAyatollahTabrizian

🔸🔹🔸🔹🔸🔹

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

‍ ‍ 🍅 گوجه فرنگی ، میوه لعنتی

🔸در آمریکای لاتین میوه ای هست به نام میوه لعنتی که همین گوجه فرنگی (گوجه آمریکایی) می‌باشد

همانطور که از نام این محصول پیداست از غرب وارد فرهنگ و سفره ما شده و طبیعتا در دوران قدیم (حدود 200-150 سال پیش) حداقل در کشور ما وجود نداشته است.

وقتی بچه های بومیان آمریکای مرکزی به جنگل می‌رفتند، اتفاقی آن را پیدا کردند و وقتی می‌خوردند بلافاصله می‌مردند!

در قرن شانزدهم این میوه توسط استعمارگران اسپانیایی به اروپا منتقل شد.

👈 اولین نفری که در ایران گوجه فرنگی را خورد در دم جان سپرد و به همین علت این گیاه به #گیاه_لعنتی مشهور شد.

🇬🇧 این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی می‌شود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک انگلیسی به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که گوجه فرنگی حاوی ماده سمی است، که بعدها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام گلیکوآلکالوئید است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود.

♦️این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده‌های قاجار بودند وارد ایران شد.

👈 در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه‌ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند.

🔬آزمایشات نشان می‌دهد که سمیت گوجه فرنگی از بین نرفته بلکه کم شده است.

در واقع انگلیسی ها روی آن کار کرده اند و به وسیله علم ژنتیک سم آن را ضعیف کرده اند و به جای این که سم آن در جا بکشد، در دراز مدت و به تدریج اثر کند.

❌ گوجه فرنگی یک گیاه زینتی مانند شمعدانی و اقاقیا و... می‌باشد که جایش در گلخانه است نه معده من و شما!

🍅 گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام توماتین که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئیدها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی فیزیولوژیک بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی‌دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی‌شوند.

آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می‌باشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار می‌باشد.

👈 برگ‌ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است!!

🍅 مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم.

🥫 همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد.

👈 رب به ،رب انار ، رب سیب و... جایگزین مناسبی می باشد.

بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی‌شوند.

👌در کنار کباب‌ها به جای گوجه فرنگی کبابی می‌توانید از پیاز کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید.

📡 شاید علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد سود جویانه باشد که می‌تواند موجب پر شدن جیب شرکت‌های غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد مسمومیت‌های خفیف مزمن در مردم جهان و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است.

⚠️ آیت الله تبریزیان پدر طب اسلامی در خصوص مضرات گوجه می‌گویند:

«به فرزندان خویش گوجه ندهید که موجب ترسو شدن آن ها می‌شود»

‼️ در حال حاضر باید چنین گفت که گوجه فرنگی نه تنها ویتامین «ث» ندارد، بلکه ضد این ویتامین هم هست؛ یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن ما ویتامین «ث» می‌باشد که گوجه یکی از عوامل از بین برنده ی آن است و وارد کننده های گوجه به ایران، با رب گوجه، ذائقه ما را عوض کرده اند و به وسیله آن،آرام آرام سم را وارد بدن ما می‌کنند.

#گوجه_فرنگی #رب_گوجه_فرنگی #میوه_لعنتی #ویتامین_ث #گلیکوآلکالوئید

@daroo100

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

❌ هرگز

📌 هرگز از محصولی که واژه فرنگی پسوند دارد استفاده نکنید، مانند گوجه فرنگی، توت فرنگی، نخود فرنگی، هویج فرنگی، کاسنی فرنگی، شلغم فرنگی، لوبیا فرهنگی (سویا) و هر فرنگی دیگر.

🔺 از هر محصول تراریخته استفاده نکنید، هر محصولی که بذر ندارد یا بذر ریز دارد را استفاده نکنید، زیرا تراریخته است، مانند هندوانه ریز تخم، خیار بی دانه، کدوی بی دانه یا ریز دانه، بادمجان ریز دانه، و هر بیدانه دیگر .

📍 از محصولی که به آن کود شیمیائی می دهند استفاده نکنید، از محصولی که سم پاشی میشود استفاده نکنید، از محصولی که در آن از علف کُش ها استفاده شده استفاده نکنید .

⭕️ از هر محصول و هر غذای آماده که مواد نگهدارنده دارد استفاده نکنید .

🖍 از میوه ای که بعضی اش کرم دارد استفاده کنید، زیرا کرم یک آزمایش و یک آزمایشگاه رایگان است، عموما میوه هایی که کرم نزده تراریخته یا سمپاشی شده اند.

🌐 خودتان در زمینه غذاهای تراریخته و مُضر تحقیق کنید و کشف کنید و به دیگران گوشزد نمائید .

🌐 دفتر آیت الله تبریزیان

@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منی که فکر میکردم گوجه ضد سرطان‌🤐

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

منی که فکر میکردم گوجه ضد سرطان‌🤐

من کلا گوجه رو حذف کردم.

من کلا گوجه رو حذف کردم.

چند وقت پیش رب ارگانیک میخواستم بخرم انقدر مضرات ازش پشتش نوشته بود که نخریدم . رب به و سیب از کجا میشه خرید 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

چند وقت پیش رب ارگانیک میخواستم بخرم انقدر مضرات ازش پشتش نوشته بود که نخریدم . رب به و سیب از کجا م ...

فکر کنم کانال طب اسلامی تبریزیان داشته باشند. خواستی درخواستمو قبول کن لینک ایتا طب اسلامیو بدم

فکر کنم کانال طب اسلامی تبریزیان داشته باشند. خواستی درخواستمو قبول کن لینک ایتا طب اسلامیو بدم

باشه ممنون