2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 123 پست
🤣🤣 وای عزیزم ببخشید خندم میگیره هیهعی روزی دوتومناتو جمع کردی بهش رسیدی؟ 😂 اینو گفتی دلم تنگ قدیم ...

😂😂اره یکسال جمعش کردم دادم بکس برا اون نره خر

تازه نوزادش به دنیا اومده بود بعد فهمیدم 

معلومه اونم رفته داده ب زنش 

اره من مدرسه میرفتم ۵تومن برای یک هفته رفت امدم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂 من تا دونگ ووک، چانگ ووک و اون وو هستن به هیچکس چشم ندارم

ایشششش

بهتررررر

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من که هیچ کس رو ندارم یکی دوستم داره میخواد آیفون بخره قبول نکردم ان شا الله عشقتون پایدار باشه

قربونت برم عزیزم ❤️

ایشالا فرد مناسبت هرچه زودتر سر راهت قرار بگیره

مامانش از من بدش میاددخترای دیگه رو براش در نظر گرفتهبه پسرش گفته تو ساده ای نمیزارم با ی سلیطه ازدو ...

من ک از همینجا متوجه شدم خیلی گلی 

مادرا زود تحت تاثیر حرف خواهر دوست و اطرافیان قرار میگیرن لابد فک کرده دوست دخترا همشون سلیطن😁😂

ایشالا ببینتت برطرف شه این ذهنیت 

طلافروشیا دارنیسری پیج طلافروش هم هست که اونام دیدم دارن ولی خب حضوری بخری بهتره

مرسی عزیزم🤍

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼