2777
2789
عنوان

قهر و آشتی

58 بازدید | 7 پست

سلام

شوهرهای شماهم قهر میکنن؟ همیشه موقع عروسی یا مهمونی یا مسافرت قهر میکنه انگار دنبال بهونه ست من دیگه خسته شدم نمیدونم چکار کنم😔عروسی خواهرم رفتم موهام رنگ زدم قهر کرد روز عروسی من توی آرایشگاه بودم زنگ زد چرا خونه رو تمیز نکردی گفتم خب عروسی خواهرمه دیشب جشن داشتیم لباسام گذاشتم بعد عز عروسی بشورم خونه هم تمیز کنم الان سه روزه سر همین قضیه قهره ! عروسی رو زهرمارم کرد😔💔

این عادت کرده باید برات مهم نباشه تا خودش کنف بشه ی همسایه داشتیم شوهرش هر وقت فامیلای زنش عروسی یا مراسمی داشتن میگفت نمیام خودت برو اینم اصلا براش مهم نبود اخرش شوهره کوتاه اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار قهر کنه بدرکتوام محلش نده تا مث سگ برگرده

احساس میکنم پیر شدم توی این ده سال.از بیست سالگی تا الان دارم تحملش میکنم دیگه خسته شدم . ده سال از بهترین سالای عمر یه دختر .... کاش میفهمیدم قراره این اتفاقا بیوفته و ازدواج نمیکردم😔

این عادت کرده باید برات مهم نباشه تا خودش کنف بشه ی همسایه داشتیم شوهرش هر وقت فامیلای زنش عروسی یا ...

منم همینکارو‌میکنم هیچوقت مجبورش نمیکنم عروسی فامیلام بیاد ولی نمیدونم چرا اینکارارو‌میکنه! اصلا این دلیل برای قهر میشه؟ مثل بچه ها قهر میکنه بخدا

منم همینکارو‌میکنم هیچوقت مجبورش نمیکنم عروسی فامیلام بیاد ولی نمیدونم چرا اینکارارو‌میکنه! اصلا این ...

این پیش خودش فکر میکنه با توجه تو به خانوادت دیگه به زندگیت توجه نمیکنی یا مثلا اونو کمتر میبینی