2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4062 بازدید | 217 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو صحفه ی تلگرامش دوست دختر سابقش بهش پیام داده بود قبل از اینکه شوهرم بخونه پاکش کردم  و به پسر داییش که مرتب میره پیشش و باهم در ارتباط هستن گفتم و قسمش دادم اونم گفت اره بعضی وقتا مباد محل کارش و 

همیشه اونی که بیشتر بهش اعتماد میکنی و باورش داری گند میزنه به باورات

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
تو صحفه ی تلگرامش دوست دختر سابقش بهش پیام داده بود قبل از اینکه شوهرم بخونه پاکش کردم  و به پس ...

بنظرم به روش بیار..من جای تو بودم الان خونه رو سرش خراب میکردم😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

من گاهی فک میکنم اگه شوهرم بهم خیانت کنه عکس العمل من چه خواهد بود 

به هیچ نتیجه ای هم نمیرسم 

به نظرم اول دختروپیدا کن گوششو بپیچون حسابی

خدایا ما حال نداریم به راه راست هدایت شیم .راه راست رو به سمت ما متمایل کن..مرسیی