2777
2789
عنوان

درد تخمدانها

164 بازدید | 6 پست

ببخشید و قبلش عذر خواهی میکنم من تو اقدام هستم الان چند روزه وقتی میرم دستشویی تخمدونام شدید درد میگره حالت عادی هم کمی درد میکنه خیلی نگرانم کیستی چیزی نباشه 

اگر  کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
منم تو اقدامم و اینجوری میشم بخاطر هورموناته..ریخته بهم..چکاب دادی؟

آره یکبار هم iui انجام دادم  

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اقدام یک چکاپ کامل میکردین من قبل اقدام سونو کامل و ازمایش ویتامین و...دادم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
قبل از اقدام یک چکاپ کامل میکردین من قبل اقدام سونو کامل و ازمایش ویتامین و...دادم

عزیزم اینا همه رو رفتم عکس رنگی هم  گرفتم  الان دو ساله منتظرم

عزیزم اینا همه رو رفتم عکس رنگی هم  گرفتم  الان دو ساله منتظرم

اخه گفتید ممکنه کیست باشه در تخمدان برای همین گفتم ‌...یکم زیر شکم و پهلوهاتون را گرم نگه دارین من خودم سرما باعث درد تو قسمت زیر دلم میشه البته احتمالا مال شما تغییرات هورمونی است امیدوارم به زودی مامان بشی

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اخه گفتید ممکنه کیست باشه در تخمدان برای همین گفتم ‌...یکم زیر شکم و پهلوهاتون را گرم نگه دارین من خ ...

ممنونم من کیست نداشتم ولی یکبار مصرف دارو باعث کیست شد