2777
2789
عنوان

بارداری

48 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم خیلی ممنون میشم تجربتونو بهم بگید، من15دی ماه پریود شدم، و از14پریودیم قرص دوفامد خوردم تا13شب یعنی10بهمن ماه، ولی هنوز پریود نشدم، علائم هم: رحممو تخمدان چپم سنگینی میکنه پای چپم درد میکنه دورنافم درد میکنه، اینایی ک گفتم جز نافم همیشع قبل از پریودی دارم، امروزم ترشح سفید کش دار که توش رگه های قهوه ای بود دیدم، از ازمایشو بی بی هم ب شدت میترسم، نظر شما چیه ابجیا سنمم22 سه سالم هس تو اقدامم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز 22بهمن من باز پریود شدم و حامله نبودم، خیلی دلم شکسته، من تو این 3سال همه کار کردم برای بارداری، ولی نشد فقد دوست دارم بدونم گناه من چی بود از اول زندگیم برای رسیدن به هرچی باید هفت خان رستمو ردکنم، اخرشم معلوم نی برسم یانه، دزدی کردم، بی حیایی کردم، مال یتیم خوردم ادم کشتم چیکار کردم که مجازاتش شد انتظار طولانی برای همه چی، امسالم مثل پارسالو... با دلی شکسته پراز غم میرم سال بعدی، ولی خدایا کاش اینقدر با روح روانم بازی نمیکردی اگه قرارنبود حامله باشم کاش 12روز پریودم عقب نمیوفتاد اونم باقرص دوفامد خدایا تالحظه اخر امید داشتم، ولی ناامیدم کردی. کسیو نداشتم باهاش درد دل کنم گفتم اینجا خلاصع چیزی بنویسم،هرکی اینارو خوند وحاملس یا نی نی داره خیلی قدرشو بدونه خیلی چون ارزو خیلیاس. سال خوبی داشته باشین 😔🌿