آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8671 عنوان زایمان طبیعی 134 بازدید | 12 پست کی منتظره حسوحالتون چطوره خودم که فقط ترسه 1403/11/21 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 16036 ورزش میکنی ؟ 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
مامان_محمدجوادقندی عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 604 منکه باردار نیستم ولی موقع بارداریم فک میکردم طبیعیه ولی خب در اخرین لحظه سز شدم پس اون موقع ی کاری میشه که همه چیز عوص میشه بهتره استرس نداشته باشی 😊 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم اللهم عجل لولیک الفرج محمد جواد😇علی اصغر
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8671 منم میخوام طبیعی زایمان بکنم اما میترسم عین چی تاریخ زایمانت کیه ؟چندمی بارداریته
آبیآبان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 475 تاریخ زایمانت کیه ؟چندمی بارداریته اولین بارداریمه دکتر گفته احتمالا فروردین
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 16036 اره پس نگران نباش حالت چهار دست و پا زیاد برو خودتو عقب جلو کن نفس های عمیق بکش از دهنت بده بیرون مثل حالتی که بادکنک باد میکنی تا اکسیژن بیشتری به بچه برسه 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8671 اولین بارداریمه دکتر گفته احتمالا فروردین خوبه من زایمان اول نمیدونستم چی در انتظارمه ریلکس بودم زایمانای بعدی چون میدونی چی قراره سرت بیاد خیلی بده
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8671 پس نگران نباش حالت چهار دست و پا زیاد برو خودتو عقب جلو کن نفس های عمیق بکش از دهنت بده بیرون مثل حا ... من همه اینکارارو برا زایمانای قبلیم کردم.ولی مدت دردو فقط کم میکنه درد همون درده
ayssanpppp عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1138 ترس استرس دلهره تپش قلب بالا اما همش همسرم میگه دیگه مثل دفعه قبل نیس نگران نباش سخت نیست ولی من میدونم که سخته...گاهی دعا میکنم فقط اون روز زودتر بگذره و نوزادم بغل کنم و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست
آبدیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 8671 ترس استرس دلهره تپش قلب بالا اما همش همسرم میگه دیگه مثل دفعه قبل نیس نگران نباش سخت نیست ولی من مید ... دقیقا مث منی .منم شوهرم همش ازین حرفا میزنه ولی اصلا اروم نمیشم چون دو تا قبلی داشتم .خدایا خودش یه ارامشی بهمون بده
ayssanpppp عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1138 دقیقا مث منی .منم شوهرم همش ازین حرفا میزنه ولی اصلا اروم نمیشم چون دو تا قبلی داشتم .خدایا خودش یه ... من دعا میکنم بچم بریچ شه فقط تنها امیدم همینه یااینکه ۴کیلو بیشتر شه که سز شم و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبیست