hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 عنوان شماهم 101 بازدید | 16 پست گاز خونتون فشارش خیلی ضعیفه تو شهرما فشار گاز همه خونه ها خیلی ضعیفه خیلی روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️ 1403/11/21 | 13:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 بعله ای خدا اینارو لعنت کنه ببین توروخدا وسط زمستون به چه روزی افتادیم روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 6119 من بروجردم فشارخوبه جووون همشهری آن پاسخهای بیرحمانه را فراموش نکن، به یادشان بیاور تا دلتنگ نشوی.👍
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 14079 اره کم کردن گفتن ملت رعایت نمیکنن ما خودمون کمش میکنیم مگ نشنیدید😑😑😑😐 کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 اره کم کردن گفتن ملت رعایت نمیکنن ما خودمون کمش میکنیم مگ نشنیدید😑😑😑😐 وای خدا همین گاز مونده بود دیگه هیچی نداریم روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 من اولین بار بود رااااای دادم 😔🖤 عزیزم مزه خون چه طعمی بود روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 14079 من اولین بار بود رااااای دادم 😔🖤 😅😅😅 کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 14079 وای خدا همین گاز مونده بود دیگه هیچی نداریم ☹️☹️☹️☹️☹️☹️ کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 ☹️☹️☹️☹️☹️☹️ والا دیگه نه امیدی نه آینده ای نه میتونیم دیگه خونه بخریم دیگه عیچی نمونده برامون رسما خون ملتو توشیشع کردن روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
hamta23mahi مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3437 نفهمیدم منظورتو دارن خون ملتو توشیشع میکنن شما میری رای میدی روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️