2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درمان قطعی نداره باید رعایت کنی غذا های چرب ، فست فود، نوشابه ، شیرینی ، قند ، شکر ، نخوری ،ورزش داشته باشی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ناهار حذف کن 

صبحونه ساعت ۸ بخور 

میان وعده میوه بخور

بعد شام هم ساعت ۸شب سعی کن بخوری

و دوران قاعدگی حموم نرو 

خودتو گرم نگه دار

گرمیجات استفاده کن تو دوران قاعدگی

و بومادران هم از روز ۵پریودی دم کن بخور روزی ۱ استکان 

تا وقتی خواستی اقدام کنی بارداری دیگه نخور

پیاده روی روزی ۱ساعت خیلی خوبه

حذف قند شکر چای چای کمتر بخورید

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

دمنوش زردچوبه

نعنا

بورمادران

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

پیاز قهوه ای را جوشانده و اب انرا بصورت ولرم دو وعده بخورید

ناهار حذف کن صبحونه ساعت ۸ بخور میان وعده میوه بخوربعد شام هم ساعت ۸شب سعی کن بخوریو دوران قاعدگی حم ...

مرغ هم کلا حذف کن نخور

من نمی‌خورم فقط مهمونی چیزی باشه

چون مرغ هورمونی برای تنبلی خوب نیس

به جاش گوشت بوقلمون بخور