2777
2789
عنوان

درد سینه و حالت تهوع و سرگیجه شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
کاملا دوتا پررنگ اورژانسی وسط تخمک گذاری خوردم که فایده نداشته

برا من منفی میزنه 

ولی کاملا علائم حاملگی دارم 

نکنه منفی کاذبه؟ 

آخه دقیقا همه علائمام سه روز بعد از پریودی آخرم شروع شد 

خیلی میترسم

برا من منفی میزنه ولی کاملا علائم حاملگی دارم نکنه منفی کاذبه؟ آخه دقیقا همه علائمام سه روز بعد از ...

وقت پریودت گذشته؟

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا تازه پریود بودم

خب قبل پریودیت اورژانسی خوردی ؟

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

خب قبل پریودیت اورژانسی خوردی ؟

اره 

خوردم دقیقا ده روز مونده به پریودیم بود که خوردم 

بعد خوردنم یه هفته بعدش پریود شدم 

بعد پنج روز که پاک شدم سه روز بعدش این علائم شروع شد 

خواهرم میگه شاید چون مصرف قرصت بالا بوده علائم اونه 

اره خوردم دقیقا ده روز مونده به پریودیم بود که خوردم بعد خوردنم یه هفته بعدش پریود شدم بعد پنج روز ک ...

توام موقع تخمک گذاری خوردی قرصو

ولی چون پریود شدی بنظرم باردار نبستی نگران نباش 

ولی من بعد اورژانسی هیچ خونریزی نکردم و پریودم وقتش گذشت ک مثبت شد

توام موقع تخمک گذاری خوردی قرصوولی چون پریود شدی بنظرم باردار نبستی نگران نباش ولی من بعد اورژانسی ه ...

آخه من تو زندگیم یاد ندارم اینطوری سینه درد داشته بوده باشم اصلا خیلی بد وضعیتی 

هیچوقت اینطوری حالت تهوع نداشتم صبحا چشامو باز میکنم همش معدم میجوشه میخواد بیاد تو دهنم 

سر گیجه ام دارم

آخه من تو زندگیم یاد ندارم اینطوری سینه درد داشته بوده باشم اصلا خیلی بد وضعیتی هیچوقت اینطوری حالت ...

منم دقیقا سینه هام خیلی درد میکنه ،چی بگم عزیزم چندروز دیگه بی بی چک تکرار کن

بنظرت با وجود دوتا بی بی منفی و پریودی بازم احتمال بارداری هست؟

نه خیلی کم