2777
2789
عنوان

بخرم یا نخرم

253 بازدید | 29 پست

سلام دوستان .من و شوهرم جفتمون کارمندیم.تقریبا خورد و خوراک خونه همش با همسرمه .ولی خرجا دیگه مثل لباس و طلا انتظار داره خودم بخرم .البته بیشتر حقوق برای قسط میره .حالا با این اوصاف قصد خرید تخت و ی میز برنز دارم ک حدود 2400 میشه .شوهرم میگه فقط 800 میتونم بدم . خودم حدود 3 تومن پس انداز دارم .من چیکار کنم بخرم با این شرایط یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حالا هر وقت پول داشت میخرین دیگه,پس انداز تو برای چیزای مهمتر بزار

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من که دلم یه چیز بخواد تا نخرم اروم نمیشم به دل خودت نگاه کن 

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....

بگو ماه دیگ 800دیگ بزاره روش میشه 1600 توام 600دیگ میزاری روش میخری نزار بدونه زیاد پس انداز داری بزار بمونه واس مبادا

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
پس چ کار کنم ؟دوست دارم تا عید تخت داشته باشم

بخر دوست عزیز بذار تو دلت چیزی نمونه .پول برای ارامش ادمه 

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....
پس چ کار کنم ؟دوست دارم تا عید تخت داشته باشم

روزمین بخواب اما پس انداز تو بزار برای طلا یا چیزای مهمتر😂 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه