2777
2789
عنوان

ی ایده واسه خودم روز ولنتاین

145 بازدید | 20 پست

پارتنرم ب دلیلی ک تو تاپیک قبلیم گفتم.. احتمال زیادش چیزی نگیره ولنتاین..

چطور میشه خودم برای خودم ی کادوی خوشگل بگیرم و اونو استوری کنم  ؟ 

ضایع نیس ؟ بد نمیشه؟ 

البته من خودم عاشق خرید و این چیزام چیز عجیبی نیس و اونم می‌دونه شخصیتمو... 

ولی اینکه دقیقا واسه ولنتاین بگیرم و استوری کنم چجوریاس؟؟

فکر میکنه با یه نفر دیگه هم هستی اونوقت ممکنه. الکی الکی دعواتون شه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مگه حتما باید ملت ببینن کادو گرفتی اصلا ب نظرم این ک چ کادو یکی دیگ بده چ هرچی و استوری کنی خیلللی چیپ و ببخشید کس شرع

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه حتما باید ملت ببینن کادو گرفتی اصلا ب نظرم این ک چ کادو یکی دیگ بده چ هرچی و استوری کنی خیلللی چ ...

نگرفتی منظورمو... 

فقط میخام استوریمو رلم ببینش.. بدونه ک روحیم ب کادو نیاز داشت و خودم رفتم برا خودم گرفتم، کاری ک اون میتونس باهاش خوشحالم کنه..

استوریمو فقط میذارم اون ببینه 

ن این فکرو نمیکنه خیر سرم همه جوره خیالش بابتم تخته متاسفانه

خب پس انجام بده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چرا میخوای ضایعش کنی کادو رو بگیر استوریش نکن خو ممکنه شرایط نداشته باشه بخره برات

میتونه ک بگ اولین فرصت برات میخرم ؟ بعدم دویست سیصد پول مگ چیه بچه محصلم داره. تازه می‌دونم این الان سه تومنی تو حسابشه و می‌تونه کاری کنه خوشحال شم

نگرفتی منظورمو... فقط میخام استوریمو رلم ببینش.. بدونه ک روحیم ب کادو نیاز داشت و خودم رفتم برا خودم ...

اون اگ قرار بود بفهمه ک نیاز ب فهموندن تو نبود عزیزم همه پسرا کادو گرفتن سوپرایز کردن و خوشحال کردنو بلندن منتها برا کسی ک عاشقشن 

زوری نمیشه بگی اره منننن کادو میخاستم تو نخریدی استوری کنی لجشو دربیاری بیخیال بابا این دنیا روحت ترو ترک میکنه چ انتظاری از پسر مردم داری الان دیشب تو ی ساعت دلار کشید شد ۹۰ تومن طلا شد ۶۵۰۰ چ انتظاری دارین واقعا داریم روز ب روز تو باتلاق گیر میکنیم دقدقتون کادو ولنتاین اون اگ بگیر بود میگرفت فداتشم ولشکن

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

نکن این کارو 

میگیری بگیر اما استوری نه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

دلم شکست.. مثلا داره کاراشو می‌کنه ک بیاد خواستگاریم

دلت نشکنه دختر اگ با این چیزااا دلت بشکنه برای مشکلات بزرگتر نابود میشی خب یکم رو روحیت تمرکز کن تو قراره بری تو زندگی مشکلات خیلی خیلی بزرگ تر و بدتر از این برات پیش میاد

..

2790
2778
2791
2779
2792