2777
2789

مرتیکه اشغال ی عذر خواهی نکرد ببشرف الانم سرد در حد اینکه چیزی خونه بخواد باش حرف میزنم اون مشخصه میخواد اشتی کنه ولی منتظره من حرف بزنم مث همیشه میدونم خودمو سبک‌کرده بودم نروخدا سرزنشم نکنید میدونم ولی اینبار مث ظرفیکه پرشده بودم اصلا دوس ندارم تو روشم نگا کنم اشغالوواصلا پیش قدم نمیشم و جامم جدا کردم و ببشتر خونه مامانمم بنظرتون چیکار کنم کنم؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگترین اشتباه سر اینکه  جدا کردی و میری خونه مادرت... اینجوری سرد میشین نسبت بهم و بیشتر دور میشید با حرف زدن مشکلتو حل کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بزرگترین اشتباه سر اینکه جدا کردی و میری خونه مادرت... اینجوری سرد میشین نسبت بهم و بیشتر دور میشید ...

اهل حرف زدن نیست میدیدم شعور حرف زدن داره حرف میزدم

هرچه دادم به اوحلالش باد

گاهی لازمه. خوب کردی همین فرمونو ادامه بده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

سر بچه یسال نشده داد میزنه

خدا شفاش بده 

کلا خط قرمزم آدم بددهن دست ب بزن دارهه 

اگ بار اول کتکت زده شاید مشکلی داره حالش بده دلش گرفته سر ت خالی کرده هرچند توجیخ نمیشه کارش ولی باهاش حرف بزن 

اگر ن بار اولش نیست خدا شفاش بده

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

سر بچه یسال نشده داد میزنهخدا شفاش بده کلا خط قرمزم آدم بددهن دست ب بزن دارهه اگ بار اول کتکت زده شا ...

اره اشغال مریض 

نه بار اولش نیست شفا نمیده ک بگو بمیره راحت شم

هرچه دادم به اوحلالش باد
سر بچه یسال نشده داد میزنهخدا شفاش بده کلا خط قرمزم آدم بددهن دست ب بزن دارهه اگ بار اول کتکت زده شا ...

خواهر خط قرمز همست کی همچین ادمیو قبول داره اخه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
ازدواج دومم بایه بچه یه سالو نیمه الان نمیشه فکر کرد ولی براایندمون کردم

همون خوبه یفکری کن واسه آینده 

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏