2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای وای عزیزم 😰😰چرا ؟

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

هیچی یک بیهوشی خفیف اصلاکلش15دقیقه طول میکشه میتونی هم بگی برات قرص بنویسه شب مرخصت کنه یافرداصبح دیگه مرخصی 

نه دردداره نه چیزی استرس نداشته باش اعصاب خودت وبقیه راهم نریزبهم چون الان خانوادت نگرانن 

من بیهوش شدم بعدشم هیچ دردی نداشم سه چهار روز خونریزی داشتم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
هفته هفتم  جنینم تشکیل نشده بوذ  قرص خوردم دهانه‌رحمم بازشه میترسم خیلی حاملگی اولمه نکن ...

نگران نباش من ۳ماه بعد دوباره باردار شدم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
هفته هفتم  جنینم تشکیل نشده بوذ  قرص خوردم دهانه‌رحمم بازشه میترسم خیلی حاملگی اولمه نکن ...

نترس منم كورتاژ شدم

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

وایییی نه...یکی ازدوستامون پنج ماهش بود...بچش خفه شده بود...بایدسقط میکرد...رفت بیمارستان بقیه الله ...دارودادن....به خونریزی افتاد...بچه افتادخودش.....ده روزبستری شد

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز