2821
2789
عنوان

مادر شوهر

599 بازدید | 45 پست

مادر شوهرم چندین و چندین بار گفته که می‌خواستیم فلانی و فلانی ها رو  برای پسرم درست کنیم نشد و نخواست و این حرفا 

من این موقع ها فقط سکوت میکنم

نامزدمم انگار خوشش میاد هیچی نمیگه به مادرش

چجوری رفتار کنم این موقع ها چجوری محترمانه جواب بدم که کسی ناراحت نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم خیلی رکککککک به روشون میاوردم قشنگ ناراحتیمو میگفتم یعنی چی؟ بگو فکر نمیکنم درست باشه آلبوم ...

آخه یبار گفتم خب همونارو میگرفتین با خنده 

برگشتن گفتن پسرمون نخواست نمیپسندید

واقعا عصبانی شدم . چقدر نفهمه. چند سالتونه شما و شوهرت

بزرگیم نامزدم ۳۳ سالشه 

من ۲۵ متاسفانه زبون جواب دادن ندارم ولی همسرم زبون داره اونم کیف میکنه مادرش تعریف میکنه ازش از نامزدم بیشتر ناراحتم تا مادر شوهر

دختری که مادرشوهرم میخواست بگیره برا شوهرم پارسال کلی ارث گیرش اومد هزار بار جلو شوهرم داشت می‌گفت برادر شوهر بزرگم اومد تو خونه ازش پرسیدم آقا فلانی مادرت بهت گفته ارث فلانی رو تقسیم کردن چقدر گیر هر دخترش اومد گفت نه نگفته شوهرمو صدا کردم گفتم پس داره به تو میگه خاک تو سرت اگه دختر فلانی و میگرفتی اینقدر بهت ارث می‌رسید مادر شوهرم از خجالت نمیدونست چکار کنه یه کم رک باشید بگو مادر جون قسمتش و سلیقه اش من بودم الان شما از چی ناراحتی؟

عجب ادم بیشعوری 

بگو زشته اسم دختر مردمو بیارین بالاخره الان دیگه حتما بعضیاشون ازدواج کردن و شوهر دارن و این جور حرفا در شان ما نیست 

خودش لال میشه میشینه سرجاش

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

بزار بگه تا جونش در بیاد دخترخاله شوهر من می‌گفت برادر بزرگتر شوهرم می‌خواستش تازه اون نمی‌خواستش می‌گفت خاله میخواست منو براش بگیره بعدش گفت چون اون جور نشد دیگه داداش کوچیکه (شوهر من) هم اگه ازش میخواست نمی‌تونست قبول کنه 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

آخه یبار گفتم خب همونارو میگرفتین با خنده برگشتن گفتن پسرمون نخواست نمیپسندید

خب بگو پس حالا چرا باز دارین میگین؟

منطور خاصی دارین که من متوجه نمیشم باز هربار تکرار میکنین؟