2777
2789

سرویکس واژینال دادم ۳۲ بودم

ولی بچم خیلی پایینه

اول هرچی گشت دکتر صدای قلبش اطراف ناف یا پایینش نبود رفت اون آخر قسمت بیکینی صدای قلبشو شنید گفت خیلی پایینه

چیکار کنم بیاد بالا

هنوز وقت نشده بپرسم از خودش جوابمو نداده هنوز

خطرناکه؟

نگران نباش حتما کلی راه داره

من که بارداری نداشتم تا الان ولی نکران نشو فقط

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

خطرناک نیست ولی احتمالا استراحت مطلق بشی. فعلا استراحت کن تا بری پیش دکتر

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من به دکترت بگو آمپول تشکیل ریه رو بهت بزنه و تا میتونی بخواب و استراحت کن . آمپولو بزن تا اگه دچار زایمان زودرس شدی بچه نره تو دستگاه دیگه . فقط بخاب. دراز بکش . آمپول پروژسترونم بزن

نگران نباش حتما کلی راه دارهمن که بارداری نداشتم تا الان ولی نکران نشو فقط

مرسی گلم دعا کن برام تازه رفتم تو شیش ماه خداکنه اتفاقی براش نیوفته وگرنه دق میکنم

خطرناک نیست ولی احتمالا استراحت مطلق بشی. فعلا استراحت کن تا بری پیش دکتر

مرسی عزیزم چه قدر بارداری سختی بود از اولشم به خاطر هماتوم و جفت پایین همش استراحت مطلق بودم🥲تازه انومالی جفتم رفته بود بالا اومدم یه نفس راحت بکشم اینجوری شد

بنظر من به دکترت بگو آمپول تشکیل ریه رو بهت بزنه و تا میتونی بخواب و استراحت کن . آمپولو بزن تا اگه ...

عزیزم ۲۲ هفته خیلی زوده فکر نمیکنم آمپول ریه بزنن اصلا حداقل باید به ۳۰ برسم

مرسی عزیزم چه قدر بارداری سختی بود از اولشم به خاطر هماتوم و جفت پایین همش استراحت مطلق بودم🥲تازه ا ...

سخته ولی سخت نگیر. فقط سه ماه دیگه مونده‌ تا انشالله سالم و خوشگل بیاد تو بغلت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.