2777
2789

کم پیش میاد بچه بریچ باشه❓من گفتم اگه همچی اوکی بود از سر اجبار طبیعی زایمان میکنم چون هزینه سزارین اختیاری رو ندارم ولی دوس دارم سزارین شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ هفته ای؟

بچه ها تا ۳۸ هفته هم شده میچرخن

میچرخه 😂

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ن ۲۳ هفتم موقعیتشو هم نمیدونم فقط دارم سوال میپرسم

😁بچه باید سفالیک باشه سر ب پایین

ولی اگه ب پا باشه یعنی بریچ 

احتمال تغییر موقعیتش خیلیه 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

کاری ب اینکه کی مشخص میشه ندارم سوالم اینه ک بیشتر بچه ها سفالیک هستن یا بریچ

چهار تا از صد تا بریچ میشن. احتمالش کمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اکثرا سفالیکن ولی من خودم بریچ بود از 35 هفته دیگه ام نچرخید 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤