2777
2789
عنوان

چشم زخم

84 بازدید | 15 پست

چیکار کنم اثر چشم زخم بپره ؟؟؟ خدایی نمیدونم چرا یسریا چشمشون شورررره عین بمب میترکونه بقیه رو ، سنگینی نگاهشون 😐 میری خونشون یا میان خونت ، حال بد میگیری پر از انرژی منفی هستن ؟ هووووف 😓😐هر راهی بلدید بگید ، افرادی از اطرافیا و آشناها هستن ،مدام بعد از رفت و آمد ،کل خانواده بیمار میشن شدید 😓😐هرچی بلدید بگید 

...

حرز امام جواد به بازو راست ببندید‌. 

ذکر ماشالله و ذکر ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله علی عظیم بگید.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ بشکن

گناه کبیره است

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چی؟این از کجا اومد

اسراف است.

تازه اگه اسم بیاری تهمت و غیبت هم اضافه می‌شود که حق ناس عرضی دارد . 

تازه خرافات هم هست خود خرافات باعث می‌شود که هنگام مرگ شیطان ایمان انسان رو بدزده 

اسراف است.تازه اگه اسم بیاری تهمت و غیبت هم اضافه می‌شود که حق ناس عرضی دارد . تازه خرافات هم هست خو ...

نه منبع بیارید که گناه کبیرس.

چرا فتوای الکی میدین؟

خدا وکیلی چرا اینجوری هستین. واقعا بعضی حرفا گریه داره

نه منبع بیارید که گناه کبیرس.چرا فتوای الکی میدین؟خدا وکیلی چرا اینجوری هستین. واقعا بعضی حرفا گریه ...

اسراف گناه نیست؟؟؟ 

بگی فلانی فلانی فلانی تق تق تق این غیبت نیست؟؟ اگه کار اون بوده میشه غیبت اگه کار اون نبوده باسه خب میشه تهمت 

نه منبع بیارید که گناه کبیرس.چرا فتوای الکی میدین؟خدا وکیلی چرا اینجوری هستین. واقعا بعضی حرفا گریه ...

خواهر؟؟؟ نشکست 

برادر نشکست 

دایی شکست تخم مرغ پس کار دایی بوده. اگه درست باشه که میشه غیبت 

اگه کار دایی نبوده باشه میشه تهمت 

واقعا مشخص نیست چیزی که عرض میکنم؟؟؟؟؟

اسراف گناه نیست؟؟؟ بگی فلانی فلانی فلانی تق تق تق این غیبت نیست؟؟ اگه کار اون بوده میشه غیبت اگه کار ...

شما گفتی گناه کبیره. من میخوام بدونم این فتواها از کجا میاد. شماها مردم و دین زده کردین

خواهر؟؟؟ نشکست برادر نشکست دایی شکست تخم مرغ پس کار دایی بوده. اگه درست باشه که میشه غیبت اگه کار دا ...

شما ظاهرا به همچی بدبینی. ادما از محبتم چشم میزنن. ولی معلومه شما وقتی بدون منبع میگی گناه کبیره .دیگه حرفی نمیمونه

شما گفتی گناه کبیره. من میخوام بدونم این فتواها از کجا میاد. شماها مردم و دین زده کردین

واقعا نمیدونی اسراف و غیبت و تهمت جز کبائر است؟؟؟؟

اسراف عذاب قبر دارد 

تهمت و غیبت حق ناس عرضی دارد که از حق ناس مالی یعنی دزدی و حق ناس جانی یعنی قتل سخت تر است.

مال منو بدزد ولی منو نکش 

منو بکش ولی آبروی منو نبر 

پس حق ناس عرضی از دزدی و قتل سخت تر است 

شما وقتی میگی دایی چشمت زده خب طرف تا هزار سال با دایی خودش بد میشه 

خود شخص شما چوب غیبت هایی کع پشت سر شما شده رو نخوردی؟؟؟؟یا احیانا تهمت 

قشنگ بشین فکر کن ببین کجاها غیبتت شده و بهت تهمت زدن ک بعدش چه آثار بدی واست اومده و حالت گرفته شده

واقعا نمیدونی اسراف و غیبت و تهمت جز کبائر است؟؟؟؟اسراف عذاب قبر دارد تهمت و غیبت حق ناس عرضی دارد ک ...

خانم محترم شما پر از انرژی منفی هستی. اصلا دلم نمیخواد که بخونم چی نوشتی.

بنظرم یک دوره پاکسازی انجام بده برای خودت . 

بعد تشریف ببر مرجع دینی شو

شما ظاهرا به همچی بدبینی. ادما از محبتم چشم میزنن. ولی معلومه شما وقتی بدون منبع میگی گناه کبیره .دی ...

بله از محبت ممکن چشم بخوره این بحث دیگه ای داره.ولی برای بطلان چشم زخم ذکر ماشالله و حرز امام جواد باید استفاده کرد.منکه نگفتم هر کی چشم زد حتما آدم بدیه

تخم مرغ شکستن چندین گناه دارد و خرافه است 

خرافه هم باعث می‌شود انسان هنگام مرگ ایمانش توسط شیطان به سرقت برود 

گسی هم که ایمان نداشته باشد اونور کارش بسیار سخت است

خانم محترم شما پر از انرژی منفی هستی. اصلا دلم نمیخواد که بخونم چی نوشتی.بنظرم یک دوره پاکسازی انجام ...

موفق باشی