2777
2789
عنوان

عروسی

137 بازدید | 8 پست

بچه ها توروخدا بهم از تجربه هاتون توی عروسی بگین چیکار کنم،از آدمایی که خوشم نمیاد بیان پیست رقص من برم بشینم؟

با مادر شوهرم چجوری رفتارکنم توی عروسیم؟

رقص خودمو اگر ساده بخوام انتحاب کنم چجوری با اعتماد بنفس برقصم کسی نتونه با حرکتش و نگاهش منو اذیت کنه؟

چه چیزایی باید رعایت کنم و آداب یه عروس با لول بالا ؟

اگر از کسی خوشت نمیاد دعوتش نکن خب ، اینکه تا اومد برقصه بری بشینی خیلی زشته

ببین لزومی نداره رفتار خاصی کنی ، همینکه مثل همیشه باشی و خودت باشی خیلی خوبه

برای رقص هم من از این تمرینای خاص خوشم نمیاد ، دوست دارم رقص عادی و ساده خودمو داشته باشم ، که اونم کاری نداره هفته ای چندبار با آهنگی که میخوای برقصی تمرین کن 

نگران نگاه های دیگران هم نباش ، باور کن اگر خوب و عادی برقصی هیچکس راجب رقصت نظر بد نمیده

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ادمایی دوس نداری دعوت میکنی که تو پیست رقص بی محلشون کنی هم به اونا زهر بشه هم خودت؟

چون مادرم دعوت میگیره وباید  به عقیده خودش دعوت کنه و منم خیلی نمیتونم باهاش کل کل کنم چون منطقی نیست دعوامون میشه

اگر از کسی خوشت نمیاد دعوتش نکن خب ، اینکه تا اومد برقصه بری بشینی خیلی زشتهببین لزومی نداره رفتار خ ...

دقیقا منم از مدل رقص خاص خوشم نمیاد دلم میخاد همه چیز ساده باشه تا بعداً موجب دلزدگی نباشه.

اگر از کسی خوشت نمیاد دعوتش نکن خب ، اینکه تا اومد برقصه بری بشینی خیلی زشتهببین لزومی نداره رفتار خ ...

در کل عروسی ساعتی که هست چندبار باید برقصم بیام وسط پیست رقص؟

در کل عروسی ساعتی که هست چندبار باید برقصم بیام وسط پیست رقص؟

ببین سمت ما اینطوریه که بعد عقد اینا عملا ساعت ۷ عروسی شروع میشه 

از همون اول عروس و داماد مشغول رقصن ولی تا ساعت ۹ اینا .

۹ دیگه یکم احوال پرسی و ایناست دوباره از نیم ساعت بعد تا ۱۱ میرقصن

۱۱ و نیم اینا هم شام سرو میشه و بعد شام فامیلای درجه ۳ میرن ، ولی باقی هستن تا ۱ اینا که ادامه مراسمه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ببین سمت ما اینطوریه که بعد عقد اینا عملا ساعت ۷ عروسی شروع میشه از همون اول عروس و داماد مشغول رقصن ...

برای مادیگه بعد شام همه مردم میرن ،داماد هم بعداز ورود با ۲اهنگ با عروس میرقصه و بعد اون میره و بعدش موقع شام میاد و مراسم اهداطلا و هدایا هست و بعدش هم که میرن مردم و باقی فامیل و.... عکس میگیرن و یا...