متوجه منظورت نشدم...ولی ۶هفته به بعد جنین و ضربان قلب مشهود هستند برای بعضی ها دیرتر قلب تشکیل میشه شنیدم بهترین زمان برای گرفتن سونو ۸تا۹هفته هست...که قلب تشکیل شده
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پرزانتاسیون یا وضعیت جنینن منظورم بود سفالیک بریچ
اونکه متغییر بعضی از نی نی ها مثلاً تا ۳۶هفته بریچ بعد میچرخه و سفالیک میشه بعضی از اول سفالیک هستن..ولی نگران نباش اگه بریچ باشه هم احتمال اینکه حتی هفته آخر سفالیک بشه هست...
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️