2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درد دارهولی خارش و ترشح نه

عزیزم برو یه سونو گرافی بده حتما 

من درد و خارش‌ و ترشح داشت حسشم میکر‌دم سونو دادم گفت سینوس نافی ۵ شنبه عمل‌کردم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

حتما برید معاینه بشید ولی احتمال داره فتق ناف باشه

ممکنه علائم بارداری باشه؟

دو بار پریود شدم سونوگرافی هم دادم چیزی نبود

ولی نگران شدم

اگه فتق باشه باید چیکار کنم

عزیزم برو یه سونو گرافی بده حتما من درد و خارش‌ و ترشح داشت حسشم میکر‌دم سونو دادم گفت سینوس نافی ۵ ...

اوه 🥲یه سونوی رحم و تخمدان چندروز پیش دادم اگه چیزی بود توی اون معلوم میشد یا باز سونو بدم

بخاطر کامنتی که تو تاپیکی که طرف به مادرش گفته بود خودارضایی میکنه برات کامنت گذاشتم

اولن خودت بیشعوری 

دومن سایت عمومیه ، جای جارزدن نیست که من دارم خودارضایی میکنم 

سومن کامنت من برای اسی بود نه شما که خودتو نخود هر اش میکنی 

حالا برو بخون تو اون تاپیک ، کامنتت چی بود👎

اوه 🥲یه سونوی رحم و تخمدان چندروز پیش دادم اگه چیزی بود توی اون معلوم میشد یا باز سونو بدم

نه فرق‌‌ میکنه سونو رحم و تخمدان زیر شکمه ولی ناف دیگه از وسط شکم سونو میگیرن 

شایدم فتق باشه اگه ترشح و خارش نداره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

ممکنه علائم بارداری باشه؟دو بار پریود شدم سونوگرافی هم دادم چیزی نبودولی نگران شدماگه فتق باشه باید ...

اطلاعات زیادی ندارم ولی بارداری معمولا زیر شکم سفت میشه سونوی رحم تخمدان هم با سونوی کل شکم فرق میکنه پیشنهاد میکنم به پزشک عمومی مراجعه کنید ی معاینه ساده متوجه میشه چه مشکلی هست