2777
2789
عنوان

سرطان

94 بازدید | 10 پست

بچها من کیست دارم چند ماهه 

خیلی کمر درد بودم حتی رفتم ام آر ای ولی مال کیست بود ۴ سانت بود تحت درمان بودم دوماه دارو خوردم اما یک ماهه نخوردم کیستم ده ۵ سانت و واقعا بعضی وقتا ب حدی درد میگیره فک میکنم آپاندیسمه 

دیروز رفتم دکتر زنان برام ازمایشای مربوط ب سرطانی نوشت بنظرتون مشکوکم یا میخاسته چک کنه فقط؟

اونا آزمایشای سرطانی نیستن . میخاد ببینه کیستت از چه نوعیه . از اونجا که به درمان جواب نداده احتمالا آندومتریوما یا کیست شکلاتیه . اگه بچه نمیخای یا مجردی بجای قرص ضد بارداری معمولی باید قرص وروژست بخوریو هر 6 ماه قطعش کنی تا یه بار پریود بشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دور از جون همه میگن توده های سرطانی درد نداره اون کیسته. رژیم غذاییت رو اصلاح کن حتما سردی خیلی میخوری. 

نوره ی زرنیخ دار هم استفاده کن همه ی کیست های ریز رو از بین میبره 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اونا آزمایشای سرطانی نیستن . میخاد ببینه کیستت از چه نوعیه . از اونجا که به درمان جواب نداده احتمالا ...

چه جالب من اصلا نمیدونم راجبشون اولین باره کیست  دارم

خوب من دوتا بچه دارم و فعلا بچه نمیخام دیگه این قرص ک میگین چاق نمیکنه؟

دور از جون همه میگن توده های سرطانی درد نداره اون کیسته. رژیم غذاییت رو اصلاح کن حتما سردی خیلی میخو ...

من همه چی میخورم نیست ک فقط سردی باشه ولی برایم نماییم غذاها بیشترشون سران برنج مرغ همه چی 

چه جالب من اصلا نمیدونم راجبشون اولین باره کیست دارمخوب من دوتا بچه دارم و فعلا بچه نمیخام دیگه این ...

نه باعث چاقی نمیشه اما اگه دکتر به یقین رسید که کیستت از نوع آندومتریوما یا شکلاتیه اصلا دیگه قرص ضدبارداری معمولی نخور چون شرایطو بدتر میکنه. بهش بگو برات وروژست بنویسه. درداتم میره با این قرص

نه باعث چاقی نمیشه اما اگه دکتر به یقین رسید که کیستت از نوع آندومتریوما یا شکلاتیه اصلا دیگه قرص ضد ...

انقد میترسم واقعا سرطانی چیزی باشه ندیدن تا حالا کسیو بخاطر کیست ازمایش سرطان بفرستن

😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز