2777
2789
عنوان

نماز شب

101 بازدید | 11 پست

من هر وقت می‌تونستم نماز شب می‌خوندم مرتب نه ولی در حد توانم می‌خوندم ولی اینبار تصمیم گرفتم هر شب بخونم. از وقتی میخونم حدود سه هفته است تقریبا هر شب خوندم، به شکلی عجیبی آرامش پیدا کردم دیگه دغدغه اون بلایی که سرم آوردن رو ندارم. دغدغه کارایی دیگه هم همینطور. حس میکنم همه چی داره یه جوری به اذان خداوند متعال داره میوفته رو غلتطک. حس عجیب و خوبیه. و اینکه الان روحم انس گرفته باهاش . باید بخونم . نخوندم احساس میکنم کم بود دارم. 

امیدوارم شما هم بخونید واین آرامش تجربه کنید

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه لطفا به صورت ساده و روان توضیح بدید چطوری خونده میشه تو نت میزنم احساس میکنم خیلی سخته 

انشاالله گلم نمازاتون قبول باشه و حاجت روابشید😍💖❤️

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
میشه لطفا به صورت ساده و روان توضیح بدید چطوری خونده میشه تو نت میزنم احساس میکنم خیلی سخته انشاالله ...

بببینید تو نت دستور کامل رو گذاشته در حالی که شما میتونی با یه رکعت وتر شروع کنی و کم کم کاملشو بخونی. 

حتی تو همون قنوت وترم میتونی در حد توانت اذکارو بگی کم کم که آمادگی پیدا کردی طول و تفصیل بدی.  پیشنهاد خودم بهتون اینه دو رکعت شفع و یک رکعت وترو بخونی بخاطر ثواب فوق العادش نتونستی همون وترو بخون.  فقط تو قنوتش تا میتونی استغفار کن  کم کم کمکت میکنن کاملتر بخونی. 

بببینید تو نت دستور کامل رو گذاشته در حالی که شما میتونی با یه رکعت وتر شروع کنی و کم کم کاملشو بخون ...

ممنون گلم تو نت هست ولی سر در نیوردم 😁❤️

ممنون گلم تو نت هست ولی سر در نیوردم 😁❤️

کلا یازده رکعته. 

که چهار تا دو رکعتی داره که نیتش میشه نماز شب. خوندنشم دقیق مثل نماز صبحه. 

دو رکعت شفع اونم مثل نماز صبحه فقط تو رکعت اول بعد از حمد سوره ناس و رکعت دوم بعد از حمد فلق خونده میشه. 

رکعت آخر میشه نماز وتر که یه رکعته. یه حمد و سه تا سوره توحید و یه فلق و ناس میخونی بعد قنوت میگیری 40 مومن رو دعا میکنی به این شکل اللهم اغفر لمریم و...(  یا اینکه 40 بار بگی اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات) و بعد 70 تا استغفرالله ربی و اتوب الیه و 7 بار ذکر هذا مقام العائذ بک من النار میگی و 300بار العفو میگی. 

این دستور کاملشه. 

اما بسته به وقتی که داری یا تواناییت میتونی خلاصه بخونی.  ینی هر چقدر برات مقدوره از اذکارشو بخونی.  یا حتی تعداد رکعاتشو هر چند تا توانشو بخونی چون نماز مستحبه کم و زیاد خوندنش اشکالی نداره. 

کلا یازده رکعته. که چهار تا دو رکعتی داره که نیتش میشه نماز شب. خوندنشم دقیق مثل نماز صبحه. دو رکعت ...

چقدر عالی توضیح دادی ممنون گلم واقعا کاملا متوجه شدم خدا خیرت بده عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای بهترینش سهم قلبت بشه 😍🥰😘😘💖💖❤️

چقدر عالی توضیح دادی ممنون گلم واقعا کاملا متوجه شدم خدا خیرت بده عزیزم انشاالله هرچی از خدا میخوای ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت♥😍💋 الهی که ب زیبایی به خواسته هات برسی😍