2777
2789
عنوان

به کجا میرسم

140 بازدید | 15 پست

من ۱۶ سالمه به شدت چاقم به خاطر چاقی  صورتم زشت و تیره و پر از جوشه و داغون شده تنبلم همیشه اتاقم به هم ریخته لباسام بهم ریخته دقیق یک سال هست که هیچ جایی جز مدرسه نرفتم یعنی فقط میرم مدرسه و میام همین ذره ای اراده ندارم تا حالا صد بار برنامه ریختم ولی عمل نکردم از ۱۳ بهمن پارسال همش میگم از فردا صدردصد رژیم میگیرم ولی فردا هم رژیم نمیگیرم باشگاه خانواده ام نمیزارن برم و پول اینکه بخوام برم کلاس زبان و دکتر تغذیه و لاغری و این چیزا رو هم بهم نمیدن 

از صبح تا ۱ب و شب تا صبح روی تخت افتادم تنها کارم شده خوردن خوابیدن مدرسه رفتن درس هم مثل آدم نمیخونم‌ روزی ۲ ساعت هم نمیشه درس خوندنم 

اگه همینجوری پیش برم به کجا میرسم 

ضمنا هیچ‌هنر و استعدادی هم ندارم قیافم هم خیلی زشته

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا روبیک گروه بزنیم اراده بگیریم از هم 

بهت برنامه بدم ورزش کن 

از هر کاریت عکس بدی

ولی باید خودت هم اراده داشته باشی و انجام بدی 

منم دارم لاغر میکنم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من نمیتونم اینقدر صبر کنم

پس با خودت بد رفتار کن و تحقیر کن شخصیتت رو که عزت نفسی هم برات نمونه

و آیندت رو به گند بکشونی با این فکرا

بخوای نخوای زمان میگذره

بشین درستو بخون و ورزش کن همین

میخوای چیکار کنی مثلا تو این ۴سال

منتظر معجزه یه شبه باشی میبینی دو سال دیگه هم عمرت رفت هیچ تغییری نکردی از همین الان شروع کن

اره من منتظر معجزه یک شبم شب بخوابم صبح پاشم ببینم عوض شدم چرا نمیشه یک ساله منتظرم لاغر بشم خود به خود 

اگه پارسال بهمن شرع کرده بودم الان لاغر بودم 😭😭😭

....

پس با خودت بد رفتار کن و تحقیر کن شخصیتت رو که عزت نفسی هم برات نمونهو آیندت رو به گند بکشونی با این ...

تو این چهار سال مطمئنم هیچ غلط مفیدی نمیکنم 

تنها کارم اینه گوشی بخور بخواب حتی درسم نمیخونم مثل آدم 

خاک تو سرم اگه پارسال شروع کرده بودم الان خوشبخت بودم😭😭

....

اره من منتظر معجزه یک شبم شب بخوابم صبح پاشم ببینم عوض شدم چرا نمیشه یک ساله منتظرم لاغر بشم خود به ...

عزیزم شما ایده آل گرایی هیچوقت شروع نمیکنی همیشه عقب می‌مونی فقط کافیه ذهنیتت رو عوض کنی تلاشگر بشی بعدش ببین یه سال دیگه حتی ممکنه جواب بگیری من گفتم ۲ سال منظورم دیگه وارد ۱۸ که شدی آماده چالش های جدید بشی رانندگی و دانشگاه و اینا