عزززیزم باید هرچی میگی تو قبول کنی و باب میل اون لباس بپوشی برای خرید و انتخاب لباس حتما همر ...
مثلا دوستام میگن تو خیلی تبعیت میکنی ازش ما کلا جلوی همه بدون شال وایمیسیم ولی من واسه رفتن تو حیاط باید شال سرم باشه یا جلوی برادر شوهرام باید پوشیده باشم با تونیک مثلا ولی اونا با دوستای دوس پسراشون دست میدن پس بعد ازدواجم همونجورین دگ
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
من شلوار جذب دوس دارم خدایی هم قبول دارم حساس باشه چون بلخره غیرت داره همین امروز ی شلوار جذب ...
خخخ خوب خواهر با غیرتش بازی نکن دیگه
شوخی کردم ببین سعی کن اون لباسایی که خودت دوست داری رو بعصی وقتا بپوشی تا عادت کنه. هر روز هر روز نپوش که هی ببینه داغ دلش تازه بشه 😁یواش یواش مثلا همین شلوارو فعلا با یه مانتو نسبتا بلند بپوش
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
برای خرید با هم برین و لباس را با سلیقه جفتتون اتتخاب کن که بعدا نگه این چیه
باهم میریم من هرچی قبول میکنم میگه باشه بگیر
ولی من زیاد رو نشون نمیدم اولا میگفت حجاب بگیر ولی من باز رو ندادم قبلا به لاک گیر میداد الان لاک قرمز زدم ولی وقتی زدم که اون شب میخواس بیاد خونه جاییم نمیخواستیم بریم ولی دگ نگفت پاک کن الان خیلی بهتر شده فقط لباس
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
😏😏😏 قشنگ معلومه اینا دوست نیستن برات! یعنی چی خوب هر کی یه شرایطی داره دیگه
وقتی از دانشگاه میام خونه همشو سره شوهرم خالی میکنم میگم دوستام همه اونجورین تو عروسیا با تاپ و دکلته اونم میگه بزار ازدواج کنن اگه زندگیشون پایدار بود اون موقع بگو