2777
2789
عنوان

بدغذایی شوهرم

181 بازدید | 6 پست

خواهش میکنم کمکم کنید شوهر من خیلی نازنازیه هرچیزی رو ننیخوره گوشتی که چربی داشته باشه نمیخوره مرغ گوشت قرمز سیرابی کله پاچه نمیخوره.ی جودیه معدشم کوچیکه ی لقمه رو باز زور نمیتونه قورت بده.هر بار که خاستیم بریم مهمونی شوهرم قبل بالا اورده نمیدونم از چیه از استرسیا چیه.بعد هر رابطه هم باهاش درد میگیره نمیتونه درست راه بره خیلی هم لاغره دکترم نمیاد میگه من خوبم من خسته شدم هر باید نازشو بکشم تا ی چیزی بخوره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت قرمز و مرغ نمیخوره  چی درست میکنی پس؟  ضعیف میشه خب  کم کم مقدار غذاتو زیاد ک ...

مثلا قرمه سبزی درست میکنم سبزی و لوبیاشو میخورهه فقط یا مرغو بیاد توش بادمجون بندازم اونو میخوره

یه مدت فقط غذاهایی که خیلی دوست داره درست کن. که بیشتر بخوره ومعدش جاباز کنه.

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

حتما بره دکتر گوارش تا جایی که من میدونم مردا شکموان شوهر من باید بزور غذارو از جلوش بگیری مخصوصا قرمه سبزی کلی من گوشت تو غذارو نمیخورم این عادیه خیلیا اینجورین ولی اینکه کلا گوشت و مرغ نخوره عادی نیس

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂