2777
2789
عنوان

گله مادرشوهر من از زنداداشم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 40 پست
تو و شوهرتم دختر عمو پسر عمو این....داداشت و عروستون هم دختر عمه پسر دایی😎❤

اره عشقم😃😃😍😘😘

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهم فامیلیم هممون،مادرشوهرم زنعموی منه و زن دایی زنداداشم

اهان.....حق داشته

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عروستون کارش خیلی زشت بودکه عیادت زن دایش نیومدبعدتومیتونی بهش بگی حالاکه بچت بزرگترشده بیاپیشش همش گله ای میکنه به مادرشوهرتم بگوواله من خودمم ناراحت شدم ازدستش الکی مثلاتومادرشوهرت خیلی دوست داری یه کم سیاست داشته باشید

برای برطرف شدن مشکل هممون صلوات
دمت گرم چ خواهرشوهرخوبی هستی

فدات شم😘😘

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت
بگو کار داش نیومد، میخوای کمپوت بخرم از طرفش؟ والااا

وای😂😂

اصلا کار نداشته باش

مارفتیم خونه زنعمو بابا و مامانم 

زنعمو گلایه کرد از مامانم که چرا زنداداشت نیومده ملاقات بابام

حالا خودش خاله ناتنی زنداییمه و باباش پدربزرگ زنداییم حساب میشه ولی ناتنی

بعد مامانم گفت حتما کار داشتن زنعموجان داداشم شغلش آزاده کارمند نیست که مرخصی بگیره و سرماهم حقوقش آماده باشه

بعد که اومدیم به مامانم گفتم به زندایی میگی؟؟

گفت نه به من چه؟؟ چرا من خودمو بازنداداشم بد کنم؟اتفاقا زنعمو هم به من گفت که منم بیام بگم ولی من نمیگم چون بهم ربطی نداره

کلا عاشق مامانمم😂😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔