ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 عنوان کزلجک شربتی و چشم چران عمارت یکی شدن 91 بازدید | 10 پست هر چیزی تو چشم چران عمارت اتفاق میفته قسمت بعد کزلجک شربتی همون اتفاق میفته!!!!دقت کردین؟کزلجک شربتی شورش در آورد من ترکیه میبینم 1403/11/21 | 03:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12129 از ماهواره نگاه میکنم فعلا یکی نیستفقط بهم بگو سینان چیکار کرده درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 از ماهواره نگاه میکنم فعلا یکی نیستفقط بهم بگو سینان چیکار کرده عووووووو خیلی عقبی سینان به سیران سم میده تو غذا مسمومش میکنه بعد فریت سیران میبره پیش خودش یه نکته ریز میگم ک قراره ببینی بگم فریت با خواهر سیران میخابه!فریت هم کم کم عاشقش میشه...بقیه رو خودت ببین
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12129 عووووووو خیلی عقبی سینان به سیران سم میده تو غذا مسمومش میکنه بعد فریت سیران میبره پیش خودش یه نکته ... وای جدی فرید عاشق خواهرسیران میشهچرا بهش سم داد درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 وای جدی فرید عاشق خواهرسیران میشهچرا بهش سم داد آره ولی فعلا سیران چیزی نفهمیده...سیران خواست جدا بشه اونم نمیخواست شام دعوتش کرد تو ماکارونی سم داد فرید میره پیداش میکنه
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12129 آره ولی فعلا سیران چیزی نفهمیده...سیران خواست جدا بشه اونم نمیخواست شام دعوتش کرد تو ماکارونی سم دا ... آبجی نامردی داره سیران درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 آبجی نامردی داره سیران دقیقا ...خیلی چیزا میشه نمیگم ببینی
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12129 دقیقا ...خیلی چیزا میشه نمیگم ببینی بگو کنجاو شدم بگی بدونم بیشتر نگاه میکنم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 بگو کنجاو شدم بگی بدونم بیشتر نگاه میکنم مادر سیران حامله میشه شوهر سونا با خدمتکار خیانت میکنه برادر مادر شوهر سونا پیدا میشن برادره ایفاکات میدزده سیران مریضیش عود میکنه بدتر میشه عمارت از دست میدن یه جورایی ورشکست میشن حقوق کارگرا نمیتونن بدن
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 12129 مادر سیران حامله میشه شوهر سونا با خدمتکار خیانت میکنه برادر مادر شوهر سونا پیدا میشن برادره ایفاک ... فعلا تا جایی دیدم که مادر سیران حامله است میگه بریم انتپ نمون فرید نامزد دارهسونا هم شوهرش حق وحقوق شو میخواداومد باهاش زندگی کنه سونا گفت طلاق میگیرم عابدین عصبی شده درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ozledim75 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 4936 فعلا تا جایی دیدم که مادر سیران حامله است میگه بریم انتپ نمون فرید نامزد دارهسونا هم شوهرش حق وحقوق ... عابدین سونا رو ول میکنه میره سیران هم نمیره آنتپ