2777
2789

طول دوره رو تقسیم بر دو کن. از دو روز قبلش شروع کن تا وقتی کمرنگ شد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دورم ۳۰ روزستیعنی ۱۵ دوروز قبلش میشه ۱۳ سیکلم؟

آره

ولی تجربه شخصیم میگه چون دورت طولانیه زودتر شروع کن. از روز یازده بزن که اگه اون روزم بود ببینی فوقش سفید میمونه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آرهولی تجربه شخصیم میگه چون دورت طولانیه زودتر شروع کن. از روز یازده بزن که اگه اون روزم بود ببینی ف ...

دورم چون طولانیه پش حتما تخمک گزاریمم دیره؟چرا باید زودتر شروع کنم؟

خدایا رهایم نکن😔

آرهولی تجربه شخصیم میگه چون دورت طولانیه زودتر شروع کن. از روز یازده بزن که اگه اون روزم بود ببینی ف ...

فردا دوازده دورمه

امروز ۱۱ بودم

فعلا اقدام نکردم

خدایا رهایم نکن😔

دورم چون طولانیه پش حتما تخمک گزاریمم دیره؟چرا باید زودتر شروع کنم؟

نمیدونم دوره من ۲۸ روزس ولی از یازدهم میزدم هاله مینداخت. اگه بسته کیتت پنج تاییه همون درستش رو امتحان کن. یعنی از سیزدهم بزن. دیدی پررنگه یعنی روزای قبلم بوده

نمیدونم دوره من ۲۸ روزس ولی از یازدهم میزدم هاله مینداخت. اگه بسته کیتت پنج تاییه همون درستش رو امتح ...

من قبلا استفاده کرده بودم ولی زود مبزدم و همش دو خط بود و محو نمیشد یعنی  دایما خط بود و یعنی  تخمکم ازاد نمیشد  نهایت تا روز ۱۶ میزدم و میگفتم چرا خط پایین همیشه هست  حس میکنم تخمک‌گراریم دیره و اینو تازه متوجه شدم

میخام این ماه تا ۲۰ ۲۱ سیکلم بزنم ببینم چی میشه

خدایا رهایم نکن😔

من قبلا استفاده کرده بودم ولی زود مبزدم و همش دو خط بود و محو نمیشد یعنی دایما خط بود و یعنی تخمکم ...

من روز سیزده سیکل رفتم دکتر سونو کرد و گفت فولیکولت روز پونزده به بعد آزاد میشه. با این حساب درست میگی مال تو باید یک روز بعد باشه که میشه همون ۱۶

من روز سیزده سیکل رفتم دکتر سونو کرد و گفت فولیکولت روز پونزده به بعد آزاد میشه. با این حساب درست می ...

اکثراماه ها روز ۱۸ یا ۱۹ درد حس میکردم نگو تخمک ازار میکردم میگفتم چیه این درد

همیشه فکر میکردم  ۱۴ ام ازاد شده

خدایا رهایم نکن😔