2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر ی جوری هست ک سعی می‌کنه دخترا جذبش بشن نه خودش جذب کسی بشه حرف هم بزنه سرگرمیه

وای درسته 🫤🫤🫤

عوضی 

من نمیتونم جدا بشم اژش ،خودش جدا نمبشه ؟ 

دیدار داریم در اینده بنظرت ؟ 

منکه خیلی اذیتم واقعا اکه براش مهم نیستم 😭

وای درسته 🫤🫤🫤عوضی من نمیتونم جدا بشم اژش ،خودش جدا نمبشه ؟ دیدار داریم در اینده بنظرت ؟ منکه خیلی ...

شاید بازم کنجکاو بشه ولی یکمم کم حوصلگی در عین کنجکاو بودن شاید یهو بگه بیا همو و ببینیم 

اره قبلا گقته چشه واقعا عجب ادمای عجیبی /:اگه حسی نداره چرا اینکارو میکنع 🥲

بنظرم بیشتر دنبال منفعته یعنی یهو جوگیر میشه شاید با یکی بزرگتر از خودش یا دختری ک وضع مالیش خوبه ازدواج کنه 

یکم استوری های بزار ک کنجکاو بشه مثللا ی بار بنویس حوصلم بعد بگو کی میاد ویدیو کال بعد ریپلی کرد تو زود سین نزن بعد بعدا بگو دیگه با دوستم حرف زدیم بعدش خوابیدم یکم تو اب نمک بزار نظرت ؟ راجع این چیزی ک گفتم 

یکم استوری های بزار ک کنجکاو بشه مثللا ی بار بنویس حوصلم بعد بگو کی میاد ویدیو کال بعد ریپلی کرد تو ...

نمیدونم 

منم مودیم راستش گاهی کم پیگیرم خودم 

کلا معلوم نیست چمونع 

خیلی همه جی قاطی ماطیه😂