2777
2789
وای چقدر بد لج نآره من اونقدر زنگ زدم پیام دادم البته خودش گفت پیام بزار بخونم شک ندارم پیام هامو ...

آهان 

آره بابا میبینن ، ولی زیاد اهمیت نمیدن و.... اگه نداد ولش زیاد خودتو ناراحت نکن ترم بعدی ایشالا جبران میکنی 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

آخی 🥲 😂 واقعا احسنت بهتون 🤨 چشمم روشن برو بشین درستو بخون بابا ، معدل جز چندتا جا اصلا مهم نیسالب ...

نه بابا راحت باش

گوشی فقط تو چندتا درس بردم 

حالا قول دادم به خودم دوتا دوتا ببرم مثل بقیه

تو گروه اطلاع رسانی همه آنلاین باهم تلقب کردیم من شدم17

حرصم میاد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان آره بابا میبینن ، ولی زیاد اهمیت نمیدن و.... اگه نداد ولش زیاد خودتو ناراحت نکن ترم بعدی ایشالا ...

اونم چه جبرانی صبر کن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نه بابا راحت باشگوشی فقط تو چندتا درس بردم حالا قول دادم به خودم دوتا دوتا ببرم مثل بقیهتو گروه اطلا ...

🙏

دمتون گرم بخدا 👌😂

دوتا دوتا 🤦🤣

ما چقد بچه های خوبی هستیم ....

فقط ترم بعدم مونده منم بیاد تقلب کنم دیگه خسته شدم 😂 

خب بیخیال فعلا از اول اسفند کلاس ها شروع میشه

فیلم معرفی کن

هرچی فیلم ه دیدم

ترسناک میخوام ادرنالین خالص باشه

🙏دمتون گرم بخدا 👌😂دوتا دوتا 🤦🤣ما چقد بچه های خوبی هستیم ....فقط ترم بعدم مونده منم بیاد تقلب کن ...

ببر اگه میشه

گرفتن گوشی نیم نمره کم میکنه طبق قانون دانشگاه مون

منم با ترس لرز بردم ولی ترم بعد میبرم

خب بیخیال فعلا از اول اسفند کلاس ها شروع میشهفیلم معرفی کنهرچی فیلم ه دیدمترسناک میخوام ادرنالین خال ...

اهووووم 😅

ترسناک نبین میترسی 🫤

تو این ژانر فیلمای درست و حسابی نیس واقعا ولی چندتا خوبشو که دیدم میگم .

شوم 

سری فیلم های احضار 

طالع شوم 

جن گیر نسخه قدیمی 

درخشش 

و....

ببر اگه میشهگرفتن گوشی نیم نمره کم میکنه طبق قانون دانشگاه مونمنم با ترس لرز بردم ولی ترم بعد میبرم

همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن 

برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂 

اهووووم 😅ترسناک نبین میترسی 🫤تو این ژانر فیلمای درست و حسابی نیس واقعا ولی چندتا خوبشو که دیدم میگ ...

منو ترس 

اونقدر فیلم نگاه میکنم صبح بیدار میشم یادم میره چی نگاه کردم

فیلم ترسناک دوست دارم خیلی بخصوص جنایی معمایی

همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂

واسه تقلب با گوشی وتقلب رساندن نیم نمره

استفاده از فردی بجای خود یک ترم محدویت

نهایت اخطار بدن سر جلسه بگن دست به گوشی نشو 

دانشگاه آزاده دیگه

منو ترس اونقدر فیلم نگاه میکنم صبح بیدار میشم یادم میره چی نگاه کردمفیلم ترسناک دوست دارم خیلی بخصوص ...

عهههه بابا ساغول 😅

منم دقیقا مثل شمام 

ولی دخترا اکثرا میترسن 🫤😂

جنایی معمایی بهترینش سکوت بره هاس جزو بهترین فیلم‌هایی هستش ک تو عمرم دیدم 

همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂

بزار ببینم میتونم برات شات بزارم