فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 103 پست امروز یکشنبه اس بیست و یکم بهمن ماه کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/11/21 | 01:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 وای چقدر بد لج نآره من اونقدر زنگ زدم پیام دادم البته خودش گفت پیام بزار بخونم شک ندارم پیام هامو ... آهان آره بابا میبینن ، ولی زیاد اهمیت نمیدن و.... اگه نداد ولش زیاد خودتو ناراحت نکن ترم بعدی ایشالا جبران میکنی کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 آخی 🥲 😂 واقعا احسنت بهتون 🤨 چشمم روشن برو بشین درستو بخون بابا ، معدل جز چندتا جا اصلا مهم نیسالب ... نه بابا راحت باشگوشی فقط تو چندتا درس بردم حالا قول دادم به خودم دوتا دوتا ببرم مثل بقیهتو گروه اطلاع رسانی همه آنلاین باهم تلقب کردیم من شدم17حرصم میاد درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 آهان آره بابا میبینن ، ولی زیاد اهمیت نمیدن و.... اگه نداد ولش زیاد خودتو ناراحت نکن ترم بعدی ایشالا ... اونم چه جبرانی صبر کن درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 نه بابا راحت باشگوشی فقط تو چندتا درس بردم حالا قول دادم به خودم دوتا دوتا ببرم مثل بقیهتو گروه اطلا ... 🙏دمتون گرم بخدا 👌😂دوتا دوتا 🤦🤣ما چقد بچه های خوبی هستیم ....فقط ترم بعدم مونده منم بیاد تقلب کنم دیگه خسته شدم 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اونم چه جبرانی صبر کن خدایا بخیر کنه 🤲 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 خدایا بخیر کنه 🤲 😂 ها خخخ درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 خب بیخیال فعلا از اول اسفند کلاس ها شروع میشهفیلم معرفی کنهرچی فیلم ه دیدمترسناک میخوام ادرنالین خالص باشه درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 🙏دمتون گرم بخدا 👌😂دوتا دوتا 🤦🤣ما چقد بچه های خوبی هستیم ....فقط ترم بعدم مونده منم بیاد تقلب کن ... ببر اگه میشهگرفتن گوشی نیم نمره کم میکنه طبق قانون دانشگاه مونمنم با ترس لرز بردم ولی ترم بعد میبرم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 خب بیخیال فعلا از اول اسفند کلاس ها شروع میشهفیلم معرفی کنهرچی فیلم ه دیدمترسناک میخوام ادرنالین خال ... اهووووم 😅ترسناک نبین میترسی 🫤تو این ژانر فیلمای درست و حسابی نیس واقعا ولی چندتا خوبشو که دیدم میگم .شوم سری فیلم های احضار طالع شوم جن گیر نسخه قدیمی درخشش و.... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ببر اگه میشهگرفتن گوشی نیم نمره کم میکنه طبق قانون دانشگاه مونمنم با ترس لرز بردم ولی ترم بعد میبرم همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 اهووووم 😅ترسناک نبین میترسی 🫤تو این ژانر فیلمای درست و حسابی نیس واقعا ولی چندتا خوبشو که دیدم میگ ... منو ترس اونقدر فیلم نگاه میکنم صبح بیدار میشم یادم میره چی نگاه کردمفیلم ترسناک دوست دارم خیلی بخصوص جنایی معمایی درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂 واسه تقلب با گوشی وتقلب رساندن نیم نمرهاستفاده از فردی بجای خود یک ترم محدویتنهایت اخطار بدن سر جلسه بگن دست به گوشی نشو دانشگاه آزاده دیگه درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 منو ترس اونقدر فیلم نگاه میکنم صبح بیدار میشم یادم میره چی نگاه کردمفیلم ترسناک دوست دارم خیلی بخصوص ... عهههه بابا ساغول 😅منم دقیقا مثل شمام ولی دخترا اکثرا میترسن 🫤😂جنایی معمایی بهترینش سکوت بره هاس جزو بهترین فیلمهایی هستش ک تو عمرم دیدم کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اجه عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 13398 همش نیم نمره 😳 بابا برا ما بگیرن برگه امتحانی رو هم میگیرن، چقد تبعیض 😂 بزار ببینم میتونم برات شات بزارم درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 واسه تقلب با گوشی وتقلب رساندن نیم نمرهاستفاده از فردی بجای خود یک ترم محدویتنهایت اخطار بدن سر جلسه ... آها خوش بحالتون 🥲 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟