2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

2339 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیزم

وقتتون به خیروشادی.

من میخوام دوره های کاشت ناخن ببینم و وارد این کار بشم .

میخواستم بدونم به نظر شما درامد این شغل خوبه یا نه؟

توی دوستان و اقوام کسی هست این کارو انجام بده؟ راضیه؟

اگر خودتونم تجربه ای دارید خوشحال میشم دراختیارم بذارید

ممنونم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

خواهرزنداییه من کارش مانیکوپدیکورهس درآمدش فوق العاده خوبه ودرحدی هس ک خیلی وقتام مشتری زنگ زدنی بره تعیین وقت،میگ نیستم

تیکر😗عروسیمه😘،توروخدادعاکنیدنامزدیمون زودبگذره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته مامان کنجد.

دوستانی که کار کردن و تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن.

ممنون

راستی من میخوام پست ها رو لایک کنم ولی نمیشه، نمیدونم چرا

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
خواهرزنداییه من کارش مانیکوپدیکورهس درآمدش فوق العاده خوبه ودرحدی هس ک خیلی وقتام مشتری زنگ زدنی بره ...

انشالله توی کارش موفق بشه و پیشرفت کنه.

به نظرتون حدودا روی چه مقدار میتونم حساب کنم؟

چون الان توی دوراهی ام و دارم سبک سنگین میکنم و واقعا باید اطلاعات درموردش داشته باشم

انشالله توی کارش موفق بشه و پیشرفت کنه. به نظرتون حدودا روی چه مقدار میتونم حساب کنم؟ چون الان توی ...

الان یدونه ناخن میکاره با تزئینش حداقل۳۰۰میگیره.

ازوقتی ام ک تو این حرفه رفته هم خونه خریده هم ماشین هم مغازشو که کرایه بوده خریده باغم خریده .بااین حال ب خانوادشم خرجی میده

البته خیلی حرفه ای هس کاراش عالیه .و بستگی ب تبلیغات و مکانت وطرزکارت داره که مشتری بتونی جذب کنی.

الان یدونه ناخن میکاره با تزئینش حداقل۳۰۰میگیره. ازوقتی ام ک تو این حرفه رفته هم خونه خریده ه ...

واقعا؟ چه خوب.

یعنی یه مغازه فقط برای کاشت داره؟ یا خودش آرایشگره و بقیه کارهای آرایشگری رو هم انجام میده

میشه بگین کدوم محله تهرانه؟

واقعا؟ چه خوب. یعنی یه مغازه فقط برای کاشت داره؟ یا خودش آرایشگره و بقیه کارهای آرایشگری رو هم انجا ...

اولا تو زیرزمینه خونشونو مغازه زد فقط کاشت انجام میده .بعداز چن مدت یجا اجاره کرد بزززرگ بود و پررفت امد بعداز چن سال دید اونجااسم درکرده همونجارو خرید.شریعتی هس

اولا تو زیرزمینه خونشونو مغازه زد فقط کاشت انجام میده .بعداز چن مدت یجا اجاره کرد بزززرگ بود و پررفت ...

چه خوب، به نظر زن زرنگیه، راستش من تنها دلیلم برای اینکار درامدشه، با اینکه الان فوق لیسانسم اما کار خوب پیدا نمیکنم و همه کارها هم واقعا بیگاریه و باید کل روز رو بذارم و آخر ماه یه میلیون یا کمتر بگیرم

به نظرت ضرری نداره؟  یعنی تا حالا ازین مورد چیزی نگفته؟ بخاطر موادش و ....

چه خوب، به نظر زن زرنگیه، راستش من تنها دلیلم برای اینکار درامدشه، با اینکه الان فوق لیسانسم اما کار ...

الان ک۴۰شالشه.وقتی ۱۴سالش بوده اینکارو انجام داده تاخوده الان.انننقد توپول بازی کرده ک ببینیش میگی به زور این کلا۲۰سالشه.جوون موندنش دلیلش اینه روحیاتش بخاطره پول دراوردن خوب مونده.

مشتری های خاص خودش رو داره دائم تبلیغ میکنه دائم ناخناش هرروز یه طرحه ک مشتری ببینه .

میگم ک خارج ازکشوردوره دیده مدرکشم گرفته مشتری هاش بینهایته از هرجا ک بگی میان پیشش بابته تمیزی وخوشگلی کارش.

چه خوب واقعا، خیلی خوشم اومد.

میتونی اسم ارایشگاه ش رو بگی، شاید یه روز برم و از نزدیک ببینمش

ممنون میشم واقعا