نبات٢٨ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5569 عنوان دیگه چی بخرم 69 بازدید | 4 پست من برا اموزش لاین ناخن سوهان استرانگ ۲۰۷خریدم ،یو وی ، دوتا لاک ژل ،پرایمر، ضد قارچ ،تاپ کات، لمینت،سوهان دستی،الان نمیدونم دیگه چیا باید بخرم تو رو خدا بهم بگید زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....! 1403/11/21 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معلم_آینده_هستم عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 346 براشلنز ناخننیپر برای گرفتن دور ناخنژل کاشتیا اگه پودر میخایپودر کلینزرکلی چیز هست وَرای زَخــم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋 مُوَفَقیـ ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋
نبات٢٨ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5569 براشلنز ناخننیپر برای گرفتن دور ناخنژل کاشتیا اگه پودر میخایپودر کلینزرکلی چیز هست نیپرم هم خریدم،لنز کلا دوس ندارم قلمو چندتا نیاز میشه چون خیلی قلمو ها گرون هستن چسب تیپ و فیبر ناخن و بافر و پودر کاشت هم قراره بگیرم تا آخر هفته به نظرت بیلدر ژل و پلی ژل هم بخرم ؟ زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
معلم_آینده_هستم عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 346 قلمو حداقل یکی یا دوتا که نیازت میشهبرای موادگذاری دیگهنمیدونم من سر رشته ندارم از کارناخنتو پیجای اموزشییا مدرست بپرسی بهترهپولت هم هدر نره وَرای زَخــم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋 مُوَفَقیـ ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋
نبات٢٨ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5569 قلمو حداقل یکی یا دوتا که نیازت میشهبرای موادگذاری دیگهنمیدونم من سر رشته ندارم از کارناخنتو پیجای ا ... مرسی باورت میشه هنوز برا آموزش ثبتنام نکردم دارم ابزار کار رو میخرم ،میخوام تکمیل شروع بکار کنم زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!