2821
2789
عنوان

فکرم منفیه

150 بازدید | 9 پست

۱۸ سالمه ترم ۲ حقوقم همش به آخرش فکر میکنم به اینکه میتونم موفق بشم یا نه 

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

قاعده بیستماز چهل قاعده شمس تبریزی اندیشیدن به پایانِ راه کاری بیهوده است. وظیفه تو فقط اندیشیدن به ...

کاش میتونستم به ذهنم بفهمونم

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.کاربری دست ۳ نفره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آینده نیومده اسمش روشه،از لحظه حال لذت ببر

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

تو دانشگاه زبان یاد بگیر یه مهارت کسب کن تو انجمن های علمی فعالیت کن . شغل برای رشته حقوق هست

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
تو دانشگاه زبان یاد بگیر یه مهارت کسب کن تو انجمن های علمی فعالیت کن . شغل برای رشته حقوق هست

زبان بلدم

زبان بلدم

اینا اسمش مصداقه . یه زبان جدید 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چجوری تو دانشگاه زبان یاد بگیریم؟!

دانشگاه ما کلاس زبان میزاشت برامون . یعنی انجمن های علمی یا حتی انجمن اسلامی یا بسیج کلاس زبان برگزار میکرد با هزینه ناچیز .ولی کلا دانشگاهم نزاره ادم دوران دانشجویی سرش خلوت تره برای اینکارا و یادگیری بعدش همش درگیره ادم

2825
2823
2791
2779
2792