2777
2789
عنوان

چی ببرم براش

103 بازدید | 22 پست

کیلینیکی ک میرم برای دندونپزشکی ،یه کتابخونه داره داخل همونجا اوکی میکنه برا زمان انتظار مراجعین

بعد دکتر خیلی باهام صحبت میکنه،نظرمیخاست،امروز هم بردم گفت بیا ببین چطوره و تا جلسه بعدی ک بیای اماده شده

سه شنبه میخوام برم چی ببرم؟چقد هزینه میشه ینی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره..میخوام ببینم چی ببرم هزینه چقد میشه یهو نرم با هزینه زیاد روبرو بشم

پک شکلات کادویی ببر در حد ۴۰۰ اینا یا شیرینی ببر یا باکس گل روبانی فک کنم ۵۰۰/۶۰۰ ، یا یه دسته گل مصنوعی یا طبیعی

...

واسه چی باید واسه دندانپزشک چیزی ببری؟

واسه خودش نه واسه اون اتاقی ک کردنش کتابخونه چون راجبش باهام مشورت و نظر خاست

امروزم گفت بیا ببین چطوره

حالا دفعه بعدی هم میگه بیا ببین زشته دست خالی

اره..میخوام ببینم چی ببرم هزینه چقد میشه یهو نرم با هزینه زیاد روبرو بشم

میتونی یه تابلو نقاشی کوچیک یا متوسط تا ۴۰۰/۵۰۰ ببری یا از دیوار گل با گلدون بخری ببری فک کنم ۵۰۰بشه یا یه کار دست و هنری چوبی یا سفالی 

...

پک شکلات کادویی ببر در حد ۴۰۰ اینا یا شیرینی ببر یا باکس گل روبانی فک کنم ۵۰۰/۶۰۰ ، یا یه دسته گل مص ...

شیرینی نه

گل طبیعی گلدونی چقد میشه به نظرت؟چ گلی باشه که قیمتش مناسب و طاهر خوبی داشته باشه؟

میتونی یه تابلو نقاشی کوچیک یا متوسط تا ۴۰۰/۵۰۰ ببری یا از دیوار گل با گلدون بخری ببری فک کنم ۵۰۰بشه ...

گلدون خالی زیاد تو خونه دار،به نظرت چه گلی بگیرم ک قیمت مناسب و ظاهر با جلا داشته باشه؟

تابلو هم خیلی عالیه ولی نمیدونم از کجا بخرم؟

گلدون خالی زیاد تو خونه دار،به نظرت چه گلی بگیرم ک قیمت مناسب و ظاهر با جلا داشته باشه؟تابلو هم خیلی ...

ببین گل طبیعی بخری خب خشک میشه به چشم هم نمیاد ، یه قاب متوسط یا کوچیک گل رزینی بخر ببر ماندگاره

...