2777
2789
عنوان

پاره کردن کیسه آب موقع زایمان

310 بازدید | 28 پست

سلام خانمایی که طبیعی زایمان کردید،کیسه آبتون حین زایمان یا قبل از زایمان خودش پاره شد یا دکتر یا ماما براتون پاره کرد؟

نصفه شبی نمیدونم چرا یهو یاد این افتادم😂😂مال خودمو یادمه که ماماها پاره کردن ولی میگم آیا واسه ی همه این کارو میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل همون موقع که دارن معاینه میکنن،با انگشت

اخی عزیزم تا جایی ک یادمه دستاشونو تا آرنج میکردن تو رحم  اح یادم افتاد 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

نه اگه شک کنن ک بچه مدفوع کرده باشه این کارو میکنن تا اب دور بچه رو ببینن بعضیا کیسه اب خودش قبل از ...

اهان پس یعنی فک کردن بچه منم مدفوع کرده؟چون من ۳۹هفته و ۵روز بودم و تقریبا ۷ سانت دهانه رحمم باز شده بود که اینکارو کردن،بعد از اون خیلی طول نکشید که بچه م بدنیا اومد

دردش در حد معاینه اس زیاد نیس اما یدفعه حجم زیادی اب از ادم خارج میشه و حس بدی داره

من حتی ی صدایی شبیه تیک هم شنیدم وقتی پاره شد

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

دردهای زایمان که تموم شد فشار ها شروع شد اون لحظه ترکید بعد سر بچه اومد پایین

اره دقیقا،ماماهای من فرشته هایی بودن که خدا سرراهم قرار داده بود همیشه دعاشون میکنم😍😍بعد از اینکار بدو بدو رفت یه اینه اورد من سر بچه رو که دیدم دوباره انرژی گرفتم و ادامه دادم وگرنه ممکن بود امیدمو از دست بدم و دیگه زوری نزنم