2777
2789
عنوان

دعوای بدی شده تو خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 70 پست
اخه واقعا ایمنی رعایت نمیشه

من یبار خودم اردو نزدیک مرگ بودم واقعا چون ترمز به سختی میگرفت

ازون ببعد نرفتم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین چند ماه پیش اینجا بحث اردو بود من گفتم پسرمو نمیذارم بره با این ماشینهای خراب و ادمای بی مسیولیتشون

یه عده میگفتن بچت ازت متنفر میشه دراینده

بابا نذارید برن مگه از سرراه اوردین بچه هاتونو

اخرش میگن اخخخخخخ ببخشید چیزی درست میشه؟؟؟؟

نه کار درستی کردیباید کلا اردوهارو جمع کنن مگر هوایی

همونشم خطرناکه

هواپیمای اوکراینو یادت رفته

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

نباید میگفتی گل 

فردا همون مامان احساسی میشه مقصرت میکنه هیچی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خدا کنه بابام‌نظرش برنگرده بزاره برم اردو

عزیزم کرمان‌ کلا بیخیاله نسبت به این چیزا همیشه هم اتوبوس‌های درب و داغون میده به دانش آموزان پارسال برا دیدار رهبری اتوبوس از کامیون بدتر بود خدا خیر سپاه بده تامین اتوبوسارو به عهده گرفت

نه کار درستی کردیباید کلا اردوهارو جمع کنن مگر هوایی

چه جوری جرات میکنن با این وضعیت آب و هوا و وضع جاده ها و وضع وسایل نقلیه بچه ها رو میفرستن اردو شهرهای خیلی دور 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سقوط هواپیما نداریم؟

منطقی حرف بزن

در برابر اتوبوس از سقوط هواپیما صحبت میکنی؟

ی سرچ کن سالیانه چندتا اتوبوس تصادف میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

همین چند ماه پیش اینجا بحث اردو بود من گفتم پسرمو نمیذارم بره با این ماشینهای خراب و ادمای بی مسیولی ...

رئیس اموزش پرورش کرمان اومد تلوییون یه تسلیتم نگف