بچه ها جونم بیاید کمک خواستگار قبلیم یکی بود خیلی دیوونه از اون لاتای بی سروپا و چون فامیلیم خیلی کنه شده باز الان پیغام داده که آره من خیلی عوض شدم و فلان امقد بی عرضس چشمش به جیب باباشه حتی کار هم نمیکنه انقد لولش از من پایینه همش اهل غیبت از بقیه بود تا خودشو خوب جلوه بده همشم فاز لات بودن بر میداشت من احساس میکنم اگه جواب مثبت بدم بهش مثل این زنا که همش کارای شوهرای معتادشونو ماست مالی میکنن میشم چون خودم و خانوادم واقعا خیلی آبرومندیم و کنار اون من عزت نفسم میاد پایین اه حتی الان بهش فکر میکنم قاطی میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب چرا مهربون از ما میپرسی. انگار اومدی میگی من این سج رو بخورم میمیرم بخورم یا نه؟
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
من با یکی نزدیک ۲سال مداممممم درگیر بودم لا اینجور آدما حتی چت هم نکن تلفنی صحبت نکن من اینکارو کردم به همه نشون داد آبرومو برد
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔