2821
2789
عنوان

زشته بابا

98 بازدید | 11 پست

چرا گزارش میزنید؟

من کسی ندارم که ازش بپرسم و اسم این سایت نی نی سایت هست درمورد بارداری و بچه ها هست!!!!

من عکس بی بی چک گذاشتم منتظر بودم جوابم بدن اومدم دیدم بلاک کردن!!!!!

خانوما من تست زدم ی خط اومد انداختم اشغالی بعدا رفتم دیدم ی خط محو هاله طور اومده کنار اون صورتی کمرنگ 

جلوگیری طبیعی هم داشتم 

بنظرتون باردارم؟

عکس بذارم؟

بارداری احتمال زیاد

ای بابا 

اخه جلوگیری طبیعی‌ داشتم یعنی ممکنه؟

۱۰ روزم از تاریخم گذشته 

دو روزه هم درد های پریودی دارم 

حالا عکس گذاشتم بارگذاری که شد صدات میزنم بیا ببین خب🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا اخه جلوگیری طبیعی‌ داشتم یعنی ممکنه؟۱۰ روزم از تاریخم گذشته دو روزه هم درد های پریودی دارم ح ...

ببین بیشتر از سه چهار دقیقه نباید بمونه بیبی چک و اینکه داروی خاصی اخیرا مصرف کرده بودی؟ یه دارو هایی نتیجه کاذب میده 

ببین بیشتر از سه چهار دقیقه نباید بمونه بیبی چک و اینکه داروی خاصی اخیرا مصرف کرده بودی؟ یه دارو های ...

اره بیشتر چهار دیقه نذاشتم 

نه هیچ دارویی مصرف نمیکنم 

خیلی استرس دارم تازه دوماه ازدواج کردم 

عکس بی بی چک رو ببین اخه زوده تازه دوماهه ازدواج کردم هنوز به این جو عادت نکردم بچه رو چیکار کنم واق ...

اون خط دوم رو من تو بارداری خودم کم رنگ دیدم این خطی پر رنگ نشده به نظرم اون خط دوم خیلی مشخصه حتی کم رنگش