2777
2789
عنوان

زمین طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید ما رفتیم از طلا فروشی ها پرسیدم گفتم تا بعد از عید هم جهش داره

ببنید سال ۱۴۰۱تابستون بود ما رفتیم ماشینمو عوض کنیم از کل شهرو شخم زدم همشون میگفتن که ماشین قراره دوبل بشه(بیشتر منظورشون مدل اای بالا بود)

درست در اسفند همین طور شد

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

ببینید ما رفتیم از طلا فروشی ها پرسیدم گفتم تا بعد از عید هم جهش دارهببنید سال ۱۴۰۱تابستون بود ما رف ...

پس هرچیزیو برید از متخصصش بپرسید نه اینجا

ببینید ما رفتیم از طلا فروشی ها پرسیدم گفتم تا بعد از عید هم جهش دارهببنید سال ۱۴۰۱تابستون بود ما رف ...

ااره اون ک مطمعنم طلا ضرر نمیکنه کسی مخصوصا بلند مدت ولی مشکلم اینه این زمین چقد میخاد رشد کنه کی رشد میکنه و حداقل ب ارزش طلا میرسخ

ن بابا من چن سال داشتم اصلا اگرم باشه موقته منتها گفتن زمین خیلی بهتره زمین گرققتم

بله در دراز مدت سود هست اما همیشه هر چیزی وقتی به اوج میرسه فروکش میکنه

طلا هم رسید به قله یه اصلاح داره

ااره اون ک مطمعنم طلا ضرر نمیکنه کسی مخصوصا بلند مدت ولی مشکلم اینه این زمین چقد میخاد رشد کنه کی رش ...

ببنید 

نمیدونم چرا امسال زمین با طلا رشد نکرد عجیبه

دعا کنید جنگ نشه فقططط همین 

خیلیی اوضاع خیته

ببنید نمیدونم چرا امسال زمین با طلا رشد نکرد عجیبهدعا کنید جنگ نشه فقططط همین خیلیی اوضاع خیته

خیلی عجیبه من درست روزی ک زمینو گرفتم متری ۲ تومن مشتری داشت متری ۲۵۰۰ ولی الان حتی ۱۵۰۰ هم میدن زمینِ اونجارو

خیلی عجیبه من درست روزی ک زمینو گرفتم متری ۲ تومن مشتری داشت متری ۲۵۰۰ ولی الان حتی ۱۵۰۰ هم میدن زمی ...

ترسناکه خیلییی ترسناکه 

ببنید نمیدونم چرا امسال زمین با طلا رشد نکرد عجیبهدعا کنید جنگ نشه فقططط همین خیلیی اوضاع خیته

نمیدونی چرا ؟چون مردم پول ندارن ملک‌بخرن الان یکم طلا میخرن بعد میفروشن ملک میخرن .فقط متاسفانه خیلیا دارن طلای انلاین میخرن که همش کلاهبرداریع