اگر همسرت انسان باشه قطعا به خاطر تلاش شما تو زندگی نصف اموالی که هر دو براش تلاش کردید رو در نظر میگیره اگر هم نه که کلی راه هست برای ندادنش حتی بعد از نبودنش
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مهریه بعد فوت میشه گرفت ،میخوام بدونم تنصیف اموال هم بعد فوت اجرا میشه یا نه ؟قانونش مهمه برام
بله منتهی اگر چیزی به نامش باشه چون بعضی ها رو دیدم تو این سایت میگن همسرشون اموالش به نام خودش نیست
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
این شرط بودن نبودش فرقی نداره اولا درخواست طلاق حتما باید از طرف شوهرت باشه دوما فقط اموال دوران زوجیت حساب میشه سوما اموال باید به نام خودش باشه یعتی میتونه همونجا بزنه به نام یکی از اعضای خانوادش
الان میخوام بدونم بعد فوت همسر این شرط انجام میشه یا نه
نه نمیتونی چون این شرط زیر مجموعه نکاحه با فوت نگاحواز بین میده تکاح اصل در نظر بگیر تنصیف شرط وقتی اصل نباشه شرطش هم نیست با منحل شدن نکاح شرط هم از بین میره عزیزم
حتی اگه تو دفتر ثبت اسناد تنظبیم بشه هم به درد نخوره؟
نه ربطی نداره نکاح اصله شرط فرع و شاخه وقتی تنه ریشع از بین بره شاخه ها باقی میمونه شرط به تبع نکاح به وجود اومده وقتی سر منشا قطع بشه شرط هم از بین میره