2777
2789

قرص ول وومن یا اپتی وومن؟؟

من جفتشون رو گرفتم ولی متاسفانه هر دو تاش تحت لیسانس هستن و اصل نیستن ...کسی از این قرص‌ها استفاده کرده؟

یه داروخونه رفتم گفت ول وومن دیگه تولید نمیشه اپتی وومن دقیقا همون ول وومنه ....گرفتم ولی بعد رفتم از یه داروخونه دیگه پرسیدم داشت ولی اومدم دیدم اونم تحت لیسانسه

انتخاب مکمل‌های مناسب برای بدن هر فرد بسته به نیازها و شرایط بدنی متفاوت می‌تونه باشه. در مورد قرص‌های ول وومن و اپتی وومن، هر دوی این‌ها مکمل‌های چندگانه ویتامینی برای زنان هستند که بیشتر برای تقویت سیستم ایمنی، انرژی و سلامت عمومی طراحی شده‌اند. این مکمل‌ها معمولاً شامل ویتامین‌ها، مواد معدنی، و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که به حفظ سلامتی کمک می‌کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتخاب مکمل‌های مناسب برای بدن هر فرد بسته به نیازها و شرایط بدنی متفاوت می‌تونه باشه. در مورد قرص‌ه ...

من همیشه خسته هستم و کسل و عصبی آزمایش که دادم دیدم هم کم خونی دارم هم ویتامین دی کمه ....یکی از آشناها گفت قرصی مصرف می کنه که مثل قهوه به آدم انرژی میده گفت خیلی توپه عکس قرص ول وومن رو برام فرستادم 

وضعیت خستگی و کسل بودن شما ممکنه به دلیل کم‌خونی و کمبود ویتامین دی باشه که در آزمایشات شما هم مشخص شده. این وضعیت می‌تونه خیلی انرژی شما رو تحت تأثیر قرار بده و باعث عصبی شدن و احساس خستگی مداوم بشه.

در مورد قرص ول وومن که به شما معرفی شده، باید بگم که این قرص معمولاً به عنوان یک مکمل ویتامینی و معدنی برای زنان استفاده می‌شه و بیشتر برای تقویت انرژی، سلامت عمومی، و سیستم ایمنی توصیه میشه. اما توجه داشته باشید که این قرص بیشتر برای تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی است و ممکنه به تنهایی به اندازه قهوه یا سایر منابع انرژی‌زا تأثیر نگذاره.

وضعیت خستگی و کسل بودن شما ممکنه به دلیل کم‌خونی و کمبود ویتامین دی باشه که در آزمایشات شما هم مشخص ...

البته در حال حاضر قرص ویتامین دی هفته ای یکعدد ؤ قرص فروردین شبی یکعدد استفاده می کنم و تا حدودی حالم بهتره اما نه خیلی زیاد ولی بازهم خستگی دارم

اینکه شما قرص‌های ویتامین دی و فروردین (که معمولاً شامل ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هست) مصرف می‌کنید، به طور قطع می‌تونه به بهبود وضعیت انرژی و خستگی شما کمک کنه. ولی اگر هنوز احساس خستگی می‌کنید، ممکنه نیاز به بررسی بیشتر و تغییرات در برنامه درمانی‌تون باشه