zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 عنوان دل خوش 130 بازدید | 19 پست چرا قدیم هیچی نداشتن مردم و دلشون خوش بود الان کلی امکانات هست ولی کسی شاد نیست؟دلیلش چیه به نظرتون 1403/11/20 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 اون قدیما اگه چیزی نبود، کلا نبود. یعنی همه مردم دور هم نداشتن.الان یه چیزایی هست که مردم میدونن نمیتونن بهش برسن. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 اون قدیما اگه چیزی نبود، کلا نبود. یعنی همه مردم دور هم نداشتن.الان یه چیزایی هست که مردم میدونن نم ... فکر کنم اثر شبکه های اجتماعیه لعنتی گند زده به خوشی مردم
_دخترحوا_ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 1948 چون قدیما کار زیاد بوده بچه زیاد بوده آدم دائم کار داشته و فکرو خیال نبوده اگرم بوده وقت فکر کردن نبوده الان کار کم شده فکر به آینده گذشته حال و.....زیاد
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 فکر کنم اثر شبکه های اجتماعیه لعنتی گند زده به خوشی مردم والا مردم تا همین دو دهه پیش یه سال کار میکردن میتونستن خونه بخرن. الان صد سال کار کنن نمیتونن. این اثر شبکه اجتماعیه؟ ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 والا مردم تا همین دو دهه پیش یه سال کار میکردن میتونستن خونه بخرن. الان صد سال کار کنن نمیتونن. ا ... این درستهاما خب مردمم دیگ خونه معمولی راضیشون نمیکنه زیاد
gggjj عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1810 چیز زیادی نبود که بخوان براش تلاش کنند تا بهش برسند ، ولی الان اجاره خونه ، قصد وام ، ماشین ، یخچال ، مریضی و.... و هزار چیز دیگه که درگیرش هستیم
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 این درستهاما خب مردمم دیگ خونه معمولی راضیشون نمیکنه زیاد خب وقتی میشه به بهترین دست پیدا کرد،چرا به یه چیز کوچیک قانع باشن؟واقعا این فضیلت داشتن رنج و قناعت هم خیلی تفکر بیماری بود که در بین نسل قدیم هست.مردم فقط سقف بالا سر نمیخوان، یه جا میخوان که راحت باشند و حق هم دارن. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 چیز زیادی نبود که بخوان براش تلاش کنند تا بهش برسند ، ولی الان اجاره خونه ، قصد وام ، ماشین ، یخچال ... پس نتیجه میگیریم هر چی خواستت از زندگی کمتر باشه شادتری
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 خب وقتی میشه به بهترین دست پیدا کرد،چرا به یه چیز کوچیک قانع باشن؟واقعا این فضیلت داشتن رنج و قناعت ... خب من ی سوال از شما دارماگ بری سراغ بهترین خونه و باز ی خونه دیگ بخوای چی؟اینجوری تا ابد دنبال خونه بهتری و هیچوقت راضی نمیشی
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 خب وقتی میشه به بهترین دست پیدا کرد،چرا به یه چیز کوچیک قانع باشن؟واقعا این فضیلت داشتن رنج و قناعت ... البته قناعت اصلا به معنای رنج نیستبلکه برعکس به معنای تزادی و رهایی است
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 خب من ی سوال از شما دارماگ بری سراغ بهترین خونه و باز ی خونه دیگ بخوای چی؟اینجوری تا ابد دنبال خونه ... خب براش تلاش میکنم. راکد نمیمونم. راکد بودن خودش خمودگی میاره.کلا منظور من این بود که مردم لونه مرغ و خونه ۲۵ متری نمیخوان. یه جای خوب میخوان که بسه توی راحت بود.ولی قدیما به همون لونه مرغ راضی بودن. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
zahra56i مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 2217 خب براش تلاش میکنم. راکد نمیمونم. راکد بودن خودش خمودگی میاره.کلا منظور من این بود که مردم لونه مر ... خب تلاش یعنی رنجفلسفه تلاش همینهبعنی فرقی ندارهدرهر صورت رنجهرنج نرسیدن و رنج رسیدن و ملال
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 البته قناعت اصلا به معنای رنج نیستبلکه برعکس به معنای تزادی و رهایی است دقیقا این همون چیزیه که تو سرتون فرو کردن.برای همینه که قدیما دلشون خوشتر بود. چون میگفتن به همین قانع هستیم و بیشتر نمیخوایم.الان آدما قدر و منزلت خودشون رو میدونن. نیازهاسون رو میشناسن. به کم راضی نیستن. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38797 خب تلاش یعنی رنجفلسفه تلاش همینهبعنی فرقی ندارهدرهر صورت رنجهرنج نرسیدن و رنج رسیدن و ملال تلاش رنج نیست. تلاشی که به جایی نرسه رنجه و این دقیقا همون مشکلیه که امروز گریبان جامعه مارو گرفته. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵