2821
2789
عنوان

ژست عصبانی

91 بازدید | 14 پست

چرا بعضیها انقدررعصبین بعضیها اصلا شعور ندارن نمیدونم اشکال از منه عصبی نمیشم یا  اونها خوبن 

من دوستم البته بهتره بگم همکارم تا دوست کافی یه نفر کار رو براش تو اداره دیر انجام بده من احساس میکنم ژست کاره عصبیت 

احساس میکنن اگر عصبانی نشن کسی به حرفشون گوش نمیده متنفرم از این جور اخلاقها که ژست عصبانیت میگرن 

اسی ببخشید کامنت بی ربط میذارم میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی؟

بحث نکن عزیزمن یه عهده نونشون تو نفهمیدنه☺️بچه که بودیم اسمونو عمو پررنگ صدا میکرد ولی الان اسم همون بچه هارو آقای مراد ویسی صدا میزنه🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ژست از ابزار های اعمال مدیریته و اتفاقا  خیلی دقیق و حساب شده اعمال میکنن 

در پست مدیریت هر زیر دستی به یکی از اصول مدیریتی جواب میده و مدیر باید این رو بدونه و اعمال کنه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دقیقا منم اینطور افراد سمی رو دیدم

اصبا هدفشون چیه من  چدوستم الان تو ماموریت هتلیم اناقها جداس داستم فیلم نگاه میکزدم  وسط فیلم  با گوشی نگاه میکردم زنگ خورد تا اومدم تصمیم بگیرم برش دارم  گوشی برداشتم شاید سه تا خورد اومده میگیه چرا گوشی جواب نمیدی سه دفعه زنگ زدم 

اصلا گوشی من زنگ نخوزده بود ندیده بودم 

بعد من اصلا تو این باغ نبودم گوشی برداشتم میگه چرا گوشی جوای نمیدی اصلا یادم نیود بهش بگم زنگ نخورده چ‌وضع خرف زدنه دنبال اینم هست یکی عاشقشم بشه اخه کدوم احنقی با این اخلاق چرتت عاشقت میشه 

اصبا هدفشون چیه من چدوستم الان تو ماموریت هتلیم اناقها جداس داستم فیلم نگاه میکزدم وسط فیلم با گو ...

دوست دارن یکی ازشون بترسه 

بحث نکن عزیزمن یه عهده نونشون تو نفهمیدنه☺️بچه که بودیم اسمونو عمو پررنگ صدا میکرد ولی الان اسم همون بچه هارو آقای مراد ویسی صدا میزنه🥀

اصبا هدفشون چیه من چدوستم الان تو ماموریت هتلیم اناقها جداس داستم فیلم نگاه میکزدم وسط فیلم با گو ...

اسی شرمنده میشه بازم تاپیک آخرمو گزارش بزنی؟ قول میدم جبران کنم

اون ژست از ابزار های اعمال مدیریته و اتفاقا خیلی دقیق و حساب شده اعمال میکنن در پست مدیریت هر زیر د ...

مدیریت همکار من نه مدیر په زیر ذست داره تو زندگی شخصیش عم دنبال این میگرده که  با یکی دعوا کنه 

یه همکار اقا داریم کلا اختلال روانی داره این همکار خانم ما میشینه با اون تازه وارد کل کل کردن عقل نداره دیگه 

2790
2823
2791
2779
2792