2777
2789
عنوان

انحصار وراثت

203 بازدید | 15 پست

خانوما اطلاع دارین جواب انحصار وراثت چقد طول میکشه تا بیاد ؟ 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شکایت کردین ؟؟

نه والا تلفن بابام به اسم مادربزرگم بود بابام خودش خریده به اسم اون زده بعد مامان بزرگم 4 سال پیش فوت کرده حالا 3 ماه پیش تلفن بابامو قطع کردن گفتن باید انحصار ورثه کنید عموم رفت انجام داد حالا میگه جوابش به ثنا نمیاد 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ملکم داشتن؟

خونه عموم به اسمش بوده ولی دختر عمم وکیله زده بوده ببینه چقد مال و اموال داره دیده فقط شماره بابام به اسمشه و خونه هیچ خبری ازش نیست 

خونه عموم به اسمش بوده ولی دختر عمم وکیله زده بوده ببینه چقد مال و اموال داره دیده فقط شماره بابام ب ...

تو گواهی انحصار وراثت استعلام از بانک و سازمان ثبت اسناد و املاکم میگیرن

چند ماهی میکشهدو ماه اینا پیامک ابلاغیه براتون میاد هر وقت آماده شد

دختر عمم میگه 15 روزه میاد ولی هیچ خبری نیست
پیامک میاد یا توی سامانه ثنا میاد ؟ 

ببخشید تو فرم۱۹ مالیاتی

والا من از این چیزا سر درنمیارم خودمم گیر کنکورم نمیتونم دنبالش بیوفتم بابام خیلی داره اذیت میشه و حرص میخوره ما هر چی داشتیم رو شماره بابام بود حالا الان 3 ماه قطعه خیلی عصبی شده دختر عمم میگه 15 روزه میاد ولی هیچ خبری نشده