2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهه

116 بازدید | 14 پست

سلام 

قبلا هم تاپیک زده بودم در  مورد خیانت پدرم 

و بهشم گفتم متوجه شدم و اون انکار کرد یه مدت خبری نبود گوشیو ایناشو گشتم زنه رو هم میشناسم متاهله و بچه هم داره

ولی الان دوباره خیلی مشکوک شده حس میکنم خبرایه خیلی دلم برای ممانم میسوزه

لطفاا راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ولی بعد از اینکه فهمیدم حالم ازش بهم میخوره حتی یک لحظه هم نمیتونم تحملش کنم

خب خیانتش در چه حدیه ؟؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
هنوز نمیدونم ولی قبلا هم حدود ۸ سال پیش سابقه خیانت با همین خانومو داشته

حالت رو می فهمم 

ببین اول اینکه در مواجهه با همچین مسائلی خیلی باید خویشتن دار باشی و آستانه تحملتون بالا باشه چون خیلی سنگینه و از اون طرفم آبروی بابا هست 

پیگیر باش اگر در حد پیامک و چت و ایناس زیاد اهمیت نده 

یکی از دلائلی که میگن داخل گوشی دیگران سرک نکشین همینه که احتمال داره چیزهایی ببینین که از تحملتون خارج باشه و قابل بازگو کردن به این سادگیها هم نباشه  

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اخه چرا من باید با این سن با این جور چیزا روبه رو بشم😭

نیگاه کن همیشه بین بابا و مامانا چیزهایی هست که بچه ها هیچ وقت از ان اطلاع پیدا نمیکنن یعنی خودشون نمیزارن بچه ها مطلع بشن ،چون روی روحیات بچه ها تاثیر منفی داره 

حالا هر بچه ای که خودش دنبالش باشه و مواجهه بشه با این موارد باید عواقبش رو هم بپذیره سنگین هست ولی سعی کن فراموش کنی و دیگه هم توی کارای خصوصی پدر و مادر سرک نکشی این مسئله چیزی نیس که تو بتونی با بابا یا مامان مطرح کنی و بتونی حلش کنی احتمال داره با عکس العمل شدید اونا مواجه بشی 

نیگاه کن همیشه بین بابا و مامانا چیزهایی هست که بچه ها هیچ وقت از ان اطلاع پیدا نمیکنن یعنی خودشون ن ...

عزیزم من خیلی اتفاقی متوجه شدم قصدمم سرک کشیدن توی کار کسی نبود

عزیزم من خیلی اتفاقی متوجه شدم قصدمم سرک کشیدن توی کار کسی نبود

اها اگه اتفاقی بوده ،فرض بزار بر ندیدنش و فراموشش کن 

پیگیر هم نباش بزار خودشون حل کنن یا مامان میفهمه یا نمیفهمه