اسکل خر یه جور میگی انگار من تو این تایپک بهت فحش دادم نفهم برو خداشفات بده
این بیشعور رو از تو سایت جمع کنید داره. پاچه همه رو میگیره
از دیروز تا حالا پیامای منو ریپلایی میکنن حرف میزنن درصورتی ک من باهاش کاری نداشتم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
نفهم و خر خودتی کجا تربیت شدی واقعا؟ هم تاپیک قبلی هم این تاپیک من اصلا به این آدم پیام ندادم همش دا ...
عزیزم ابتدا شما به ایشون گفتید اسکل و پاسخ توهینشون رو به شکل کامل هم دادید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
عزیزم ابتدا شما به ایشون گفتید اسکل و پاسخ توهینشون رو به شکل کامل هم دادید
بخاطر اینکه من اصلا با ایشون حرف نزدم ،تاپیک قبلی و این تاپیک منو ریپلایی میکنه
تاپیک قبلی استارتر رو تعطیل کردید
منک اصلا با استارتر بودم ،اومده منو تو دو تا تاپیکا ریپلایی کرده بعد میگ من نکردم😐
این بیشعور رو از تو سایت جمع کنید داره. پاچه همه رو میگیره از دیروز تا حالا پیامای منو ریپلایی میکنن ...
بیشعور که تویی برو پیاتو تو اون تایپک ببین بعد بگو کاری با من نداشتی نفهم چند دفعه من برای پیام تو ریپلای نزاشتم نمیفهمی اون خری که طرفشو گرفتی برات گذاشته فکر کنم واقعا نمیفهمی