2777
2789
عنوان

نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 49 پست
اسکل خر یه جور میگی انگار من تو این تایپک بهت فحش دادم نفهم برو خداشفات بده

این بیشعور رو از تو سایت جمع کنید داره. پاچه همه رو میگیره 

از دیروز تا حالا پیامای منو ریپلایی میکنن حرف میزنن درصورتی ک من باهاش کاری نداشتم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اسکل خر یه جور میگی انگار من تو این تایپک بهت فحش دادم نفهم برو خداشفات بده

نفهم و خر خودتی کجا تربیت شدی واقعا؟ هم تاپیک قبلی هم این تاپیک من اصلا به این آدم پیام ندادم همش داره منو ریپلایی میکنه و فحش میده

@niniyar رسیدگی کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهم و خر خودتی کجا تربیت شدی واقعا؟ هم تاپیک قبلی هم این تاپیک من اصلا به این آدم پیام ندادم همش دا ...

عزیزم ابتدا شما به ایشون گفتید اسکل و پاسخ توهینشون رو به شکل کامل هم دادید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عزیزم ابتدا شما به ایشون گفتید اسکل و پاسخ توهینشون رو به شکل کامل هم دادید

بخاطر اینکه من اصلا با ایشون حرف نزدم ،تاپیک قبلی و این تاپیک منو ریپلایی میکنه 

تاپیک قبلی  استارتر رو تعطیل کردید 

نگا تاپیک آخر منم از این آدم هس ولش کن😂😂😂

برا شماها اومدن تو تاپیکتون بهتون حرف زدن 

منک اصلا با استارتر بودم ،اومده منو تو دو تا تاپیکا ریپلایی کرده بعد میگ من نکردم😐

این بیشعور رو از تو سایت جمع کنید داره. پاچه همه رو میگیره از دیروز تا حالا پیامای منو ریپلایی میکنن ...

بیشعور که تویی برو پیاتو تو اون تایپک ببین بعد بگو کاری با من نداشتی نفهم چند دفعه من برای پیام تو ریپلای نزاشتم نمیفهمی اون خری که طرفشو گرفتی برات گذاشته فکر کنم واقعا نمیفهمی

برا شماها اومدن تو تاپیکتون بهتون حرف زدن منک اصلا با استارتر بودم ،اومده منو تو دو تا تاپیکا ریپلای ...

وای تو واقعا نمیفهمی خدا شفات بده هرچی میگم من ریپلای نذاشتم نمیفهمه😂😂

نه من برای چی باید حرص بخورم برای گوه مگه حرص کسی میخوره تو حرص بخور که کسی نگاه بهت نمیکنه مال کدو ...

آره واقعا بعضیا رو سگم نگاشون نمیکنه علاوه بر ظاهر اخلاقم ندارن همش در حال حرص خوردن🥴